Až 1 GB dat a volání zdarma za dobití: T-Mobile představil nové schéma odměn za dobití předplacených karet. Nové edice rovněž nabídnou více dat

Bonusy za dobití i větší objem dat za stejné peníze. T-Mobile představil nové odměny za dobití kreditu pro všechny uživatele předplacených služeb s hlasovým tarifem, a také dvě zbrusu nové edice karet. Předplacená služba T-Mobileje díky oběma novinkám vhodnou volbou pro všechny zákazníky, kteří se nechtějí vázat smlouvou a chtějí mít své výdaje pod kontrolou.

Praha 1. října 2021 - Novinkou, kterou dnes T-Mobile spouští, je systém dlouhodobých odměn za dobití předplacených karet. Odměna za dobití čeká od 1. října 2021 na všechny zákazníky s předplacenou službou s hlasovým tarifem pokaždé, když si navýší kredit alespoň o 250 korun. Odměny jsou odstupňované podle výše dobití a zahrnují data nebo balíček volání a dat zdarma, které platí po dobu 30 dnů. Za dobití ve výši 250 - 299 Kč získá zákazník 500 MB dat, za částku od 300 Kč pak obdrží 1 GB dat a neomezené volání na čísla T-Mobilu.

Získání odměny je podmíněno jedině výší dobíjeného kreditu. Není vůbec podstatné, jakým způsobem dobití proběhlo a odměněno bude dobití přes jakýkoliv dobíjecí kanál. Svou odměnu si musí zákazníci vyzvednout v aplikaci Můj T-Mobile vždy do 7 dnů po dobití předplacené karty. S každým dalším dobitím získávají zákazníci znovu nárok na novou odměnu, která se v Můj T-Mobile aplikaci zobrazí v sekci Srdcovky. Vyzvednuté odměny se nesčítají, v jednu chvíli může mít zákazník aktivní vždy pouze jednu výhodu.

„Velmi si vážíme důvěry našich zákazníků a máme radost, když jsou u nás spokojeni. Proto jim přinášíme odměnu za to, že využívají naši předplacenou službu,“ říká Andrea Kilingerová, manažerka předplacených služeb společnosti T-Mobile Czech Republic, a doplňuje: „Zvolili jsme pro ně jednoduché řešení, kdy každé dobití příslušné částky automaticky aktivuje nárok na odměnu v T-Mobile aplikaci, a tu si stačí jen vyzvednout. Plníme tak přání jak našich uživatelů mobilních dat, tak zákazníků, kteří převážně volají.“

Nové jsou také dvě předplacené karty se 3 a 10 GB dat, které budou nahrazovat předplacené karty se 2 a 5 GB. Zákazníkům nabídnou více dat, bonusový počáteční kredit a přednastavený datový balíček se slevou na obnovení. „Vycházíme vstříc našim zákazníkům, kteří se nechtějí omezovat ve spotřebě dat a zároveň je pro ně důležité mít výdaje pod kontrolou. Věříme, že z nové předplacené nabídky si vyberou jak pokročilí ‚dataři‘, tak ti, kteří potřebují data v rámci běžných denních aktivit,“ uzavírá Andrea Kilingerová.

Předplacená 10 GB karta za 499 Kč je určena pro náročnější zákazníky, kteří potřebují dostatečné datové připojení. Nabídne bonusový počáteční kredit 100 Kč s platností 12 měsíců a službu 10 GB dat na prvních 30 dní, kterou je následně možné obnovit se slevou 10 % oproti ceníkové ceně 10 GB balíčku. Druhá novinka v podobě 3 GB karty za 200 Kč obsahuje přednastavenou službu 3 GB dat na prvních 30 dní, kterou lze obnovit se slevou 20 %. Ani u této karty nechybí počáteční bonusový kredit ve výši 100 Kč na prvních 12 měsíců.

Všechny informace týkající se nových odměn za dobití i nových předplacených karet T-Mobile jsou k dispozici na https://www.t-mobile.cz/nabidka-predplacenych-karet