BOHATÉ TWIST LÉTO: DVOJNÁSOBEK DAT A BONUS ZA DOBITÍ

• 10 GB dat za cenu 5GB balíčku
  • 25 % kreditu navíc za dobití v prodejnách a v on-line kanálech T-Mobile

Praha, 16. června 2020 – Nedostatkem dat a kreditu nebudou v létě trpět uživatelé předplacených Twist karet. T-Mobile totiž pro ně připravil dvojnásobnou porci dat i bonusový kredit za dobití. Nejen na prázdninové měsíce si mohou twisťáci pořídit 10 GB dat za cenu 5 GB. A k tomu jim T-Mobile přidá 25 % kreditu navíc při dobití v prodejnách T-Mobile, na webu nebo v aplikaci Můj T-Mobile.

Kdo si do 28. července aktivuje balíček 10 GB dat, zaplatí pouze cenu balíčku s objemem 5 GB. Místo 599 Kč tak vyjde na 449 Kč. Navíc, dokud si zákazník balíček nevypne, bude moci surfovat za sníženou cenu. Moře dat za zvýhodněnou cenu si tak majitelé předplacené karty mohou užívat nejen v létě, ale i na podzim, v zimě…

„V létě se mobilní data obzvlášť hodí. Proto chceme dát všem twisťákům dvojnásobný objem dat, nejen na prázdniny,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile a doplňuje: „Datovou nabídku k předplaceným kartám budeme i do budoucna dále vylepšovat.“

Operátor také až do konce července zároveň nabízí 25 % kreditu navíc při dobití v prodejnách T-Mobile, platební kartou na webu t-mobile.cz nebo v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Bonusový kredit lze využít na volání, SMS či data a platí 30 dnů. Minimální výše dobití v aplikaci je 250 Kč, v případě ostatních způsobů 350 korun. Za navýšení kreditu například o 400 Kč tak přidá T-Mobile další stokorunu.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).