CHYTRÉ AUTO MÁ NOVĚ ASISTENČNÍ SLUŽBY V CENĚ, V ČERVNU JE NAVÍC ZA 1 KČ

Služby zahrnují asistenci, odtah či náhradní automobil v Česku a zemích EU
Asistenční službu zdarma získají noví i stávající majitelé Chytrého auta od T-Mobile
V červnu je možné pořídit zařízení Chytré auto s WiFi za dotovanou cenu 1 Kč

Na asistenční služby, které pomohou v nesnázích, se mohou od 1. června 2018 spolehnout všichni zákazníci, kteří si pořídí Chytré auto od T-Mobile. Získají je jak noví, tak i stávající uživatelé a to zdarma v rámci svého paušálu či předplacenky. Pro T-Mobile asistenční služby v hodnotě 1 500 Kč / rok zajišťuje společnost ÚAMK (Ústřední auto moto klub), která zlidověla pod označením „Žlutí andělé“ a je tradičním poskytovatelem asistenčních služeb a partnerem motoristů nejen na území České republiky, ale i v Evropě.

Asistenční služby zahrnují mimo jiné příjezd, odjezd a práci mechanika při problémech na cestách, odtah v případě poruchy, zapůjčení náhradního vozidla, náhradní ubytování nebo náhradní dopravu pro posádku a non-stop informační linku v češtině a angličtině.

„Blíží se prázdniny a s nimi i moment, kdy Češi vyrazí na dovolené v tuzemsku i do zahraničí. Díky novince v podobě asistenčních služeb zdarma, dříve představenému WiFi připojení pro celou posádku a akční ceně za zařízení, která v červnu činí jen 1 Kč, je teď ta nejlepší chvíle na pořízení Chytrého auta,“ vysvětluje Ota Mráz, senior manažer DT Connected Car Hub. „Jsem si jistý, že WiFi ocení při cestě na dovolenou děti a asistenční služby zase v případě potíží jejich rodiče.“

Noví i stávající zákazníci si mohou službu aktivovat stažením nejnovější verze aplikace Chytré auto z Google Play a AppStore a akceptováním podmínek. Asistenční služby je možné využívat 24 hodin po jejich aktivaci.

Tarif Chytré auto WiFi standard přináší datový limit 5 GB za 249 Kč měsíčně, verze WiFi premium nabízí 20 GB dat ze 499 Kč/měsíc a standardní cena zařízení činí 499, respektive 1 499 Kč (v průběhu června však 1 Kč). K dispozici je i varianta bez připojení k internetu, která do mobilní aplikace rovněž přenáší například informace o stylu jízdy, poloze, trase pohybu, poruchách nebo stavu baterie.

Více o Chytrém autu najdete na adrese http://www.t-mobile.cz/chytre-auto. Tento produkt si mohou zájemci (nejen zákazníci T-Mobile) zakoupit na Značkových a Partnerských prodejnách T-Mobile, prostřednictvím webu operátora či přes jeho Zákaznické centrum.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.