EXTERNÍ KOMUNIKACI T-MOBILE CZECH REPUBLIC MÁ NOVĚ NA STAROSTI ZUZANA SVOBODOVÁ

Praha, 8. dubna - Počátkem dubna 2021 nastoupila na pozici manažerky externí komunikace Zuzana Svobodová, která bude zároveň zastávat funkci tiskové mluvčí. Ve své roli bude přímo podřízena Petru Jonákovi, řediteli pro korporátní záležitosti a udržitelnost T-Mobile Czech Republic.

Svobodová do T-Mobile přichází z českého a slovenského zastoupení McDonald’s, kde posledních 6 let řídila oddělení korporátní komunikace. Společenskou odpovědnost, CSR agendu a externí komunikaci pro Českou republiku a Slovensko měla na starosti také v The Coca-Cola Company, kde zastávala funkci manažerky pro vnější záležitosti a komunikaci. Svobodová má ve svém portfoliu i zkušenosti z brand managementu, pracovala jako brand manažerka sycených nápojů Coca-Cola light, Fanta a Sprite, a z agenturního prostředí, její kariéra započala v Ogilvy PR na klientech Absolut vodka nebo Plzeňský Prazdroj.

V T-Mobile se bude, kromě externí a krizové komunikace, podílet i na komunikaci udržitelnosti a CSR, brandingu zaměstnavatele a komerční komunikaci. Do T-Mobile si z rychloobrátkového segmentu přináší zaměření na zákazníka, budování brand love přes příběhy a zápal pro udržitelnost.

Zuzana Svobodová vystudovala marketing a PR na Anglo-American College a následně získala MBA titul na University of New York in Prague. Ve volném čase je vášnivou snowboardistkou a wakeboardistkou, miluje tanec a výtvarné umění, je vdaná a má 2 děti.

XX

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).