GTS a T-Mobile uzavřely partnerství v poskytování mobilních služeb v ČR

Praha, 4. února, 2013 - Telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS a mobilní telekomunikační operátor T-Mobile dnes oznámili uzavření společné dohody o provozování mobilních služeb v České republice.  Služby prvního skutečného virtuálního mobilního operátora (MVNO) na českém trhu, které se budou zaměřovat na segment firemních zákazníků, bude zajišťovat společnost GTS novou produktovou řadou s využitím sítě T-Mobile. Partnerství obou společností, které jsou ve svém oboru lídry trhu, nabídne mnoho nových příležitostí i flexibilitu služeb řadě firem na českém trhu.

„Rozšíření našeho produktového portfolia o mobilní služby je pro nás významným milníkem a zároveň oceněním našeho inovačního potenciálu a obchodní síly. Tyto služby budou obohacením stávajících telekomunikačních řešení, která poskytujeme našim firemním zákazníkům. GTS tak nyní může plně zajistit celou řadu řešení, která naši zákazníci vyžadují, od datových a hlasových služeb přes komplexní ICT služby, nově až po mobilní služby. Naše partnerství se společností T-Mobile je důkazem toho, že budeme našim zákazníkům i nadále nabízet služby té nejlepší kvality,” uvedl David Šita, generální ředitel, GTS Czech.

Díky dlouholetému působení v České republice a napříč regionem střední Evropy, sledovala společnost GTS Czech výrazný rozvoj potřeb svých zákazníků během posledních několika let. Nárůst využití mobilních telefonů a přesun firemních aplikací do cloudu způsobil překročení tradičních hranic v oblasti telekomunikací. Mobilní služby společnosti GTS budou plně konvergovaným produktem pro maloobchodní i velkoobchodní zákazníky. Firma bude moci využívat mobilních služeb ke zlepšení komunikace i produktivity na pracovištích a zároveň usnadní svým zákazníkům kontrolu nad fixními a mobilními náklady.

„Dohoda se společností GTS Czech je prvním krokem při naplňování naší velkoobchodní strategie,“ říká Milan Vašina, generální ředitel T-Mobile ČR, a dodává„Hledali jsme odborného a spolehlivého partnera, který bude schopen vyhovět vysokým technickým i obchodním požadavkům, které jsme si pro tento druh spolupráce stanovili, a z nichž nemůžeme slevovat. Jsme přesvědčeni, že ve společnosti GTS jsme takového partnera našli.“

GTS chystá spuštění mobilních služeb v průběhu léta. Další informace týkající se této služby budou zveřejněny v blízké době.

O skupině GTS:
Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com

Pro více informací kontaktujte:
Lucie Řeřichová, PR manažerka a tisková mluvčí, GTS Czech tel. 225 253 152, 777 198 838, e-mail: lucie.rerichova@gtsce.com
Ondřej Micka, agentura EMC a.s., tel. 251 091 211, 724 352 552, e-mail: gts@emcgroup.cz
Martina Kemrová, Senior manažerka firemní komunikace, tisková mluvčí, T-Mobile, tel.: 603 400 150, e-mail: martina.kemrova@t-mobile.cz