HVĚZDNÉ DÁRKY T-MOBILE POKRAČUJÍ V PROSINCI SE SAMSUNGEM

Vánoce se blíží s každým dnem a T-Mobile pokračuje ve své speciální nabídce, která zákazníkům přináší řadu výhod. V prosinci tak mohou zákazníci získat druhý telefon Samsung nebo jiné chytré zařízení k vybraným telefonům stejné značky za cenu jednoho telefonu. K prémiovému telefonu Samsung Galaxy S8 lze získat například kameru Gear 360; druhým telefonem v nabídce je Samsung Galaxy A5.

Zákazníci, kteří si pořídí u operátora telefon Samsung Galaxy A5, a současně uzavřou či prodlouží smlouvu na libovolný hlasový tarif Mobil na 24 měsíců, získají nejen příspěvek na jeho nákup v rámci těchto tarifů (od 1 000 do 4 000 Kč podle konkrétního tarifu), ale také druhý telefon Samsung Galaxy J3 (2017), nebo chytrý náramek Gear Fit2 Pro dle vlastního výběru. U telefonu Samsung Galaxy S8 budou mít zase na výběr mezi druhým telefonem Samsung Galaxy A3 a kamerou Gear 360. Všechna zařízení bude možné pořídit také na splátky bez navýšení a v případě telefonů i pojistit.

Nabídka produktů Samsung startuje 1. prosince 2017.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).