Hvězdné Vánoce: dárky, slevy a ochutnávka neomezeného internetu

Druhý telefon, nebo jiné chytré zařízení za jednu cenu
Neomezená data na jeden den v týdnu zdarma
Pevný internet spolu s T-Mobile TV za zvýhodněnou cenu

T-Mobile připravil v rámci své vánoční nabídky, kterou spustí 1. listopadu, řadu výhod. Jeho zákazníci například získají druhý telefon, nebo jiné chytré zařízení k vybraným telefonům za cenu jednoho telefonu, neomezený internet na jeden den v týdnu zdarma, kombinaci Pevného internetu a T-Mobile TV se slevou či bezplatnou Videotéku na dva měsíce. Pro majitele předplacených karet Twist připravil operátor nové datové balíčky a plyšáky jako odměnu za dobití.

Akce Dvě zařízení za cenu jednoho bude probíhat ve spolupráci se značkami Huawei (listopad) a Samsung (prosinec).Zákazníci, kteří si například pořídí u operátora telefon Huawei P10, a současně uzavřou či prodlouží smlouvu na libovolný hlasový tarif Mobil na 24 měsíců, získají nejen příspěvek na jeho nákup v rámci těchto tarifů (od 1 000 do 4 000 Kč podle konkrétního tarifu), ale také druhý telefon Huawei P9 Lite Mini, nebo chytré hodinky Talk Band 3 podle vlastního výběru. U telefonu Huawei P10 Lite budou mít zase na výběr mezi druhým telefonem Huawei Y 6 2017 a fitness náramkem Band 2 Pro. Obě zařízení bude možné pořídit také na splátky bez navýšení a v případě telefonů i pojistit. V prosinci bude nabídka pokračovat s jinými produkty.

Všichni rezidentní paušální zákazníci s hlasovým tarifem (kromě tarifu S námi sdílený) budou moci až do 31. 1. 2018 neomezeně datovat jeden den v týdnu zdarma. Stačí, když si tento den nastaví prostřednictvím mobilní aplikace Můj T-Mobile a to nejpozději do 31. 12. 2017. Jednou zadaný den již nelze do konce akce změnit. T-Mobile současně spouští nový datový balíček s neomezenými daty s platností 24 hodin od aktivace, který bude možné až do 31. 1. 2018 zakoupit za zvýhodněnou cenu 99 Kč. Tento balíček platí i pro Twist.

T-Mobile dále zvýhodní kombinaci Pevného internetu s T-Mobile TV. Pokud si zákazník do 31. 12. pořídí tarif T-Mobile TV Mini současně s některým z tarifů Pevného internetu, získá měsíční slevu 49 Kč, a obě služby ho tak vyjdou od 499 Kč/měsíc (s tarifem Pevný internet 20). Pro tarify T-Mobile TV Základ, Start a Premium platí v kombinaci s Pevným internetem celková sleva 199 Kč, takže budou měsíčně stát od 599 Kč, 699 Kč, resp. 1 099 Kč (s tarifem Pevný internet 20). Podmínkou této akce je uzavření nebo prodloužení smlouvy na dva roky pro obě služby v průběhu listopadu a prosince, přičemž služby nemusí být objednány v ten samý den a aspoň jedna z nich musí být aktivována nově. Všichni uživatelé T-Mobile TV navíc dostanou Videotéku na dva měsíce zdarma – stávající od 1. 11. do 31. 12. 2017, noví dva měsíce od data aktivace během listopadu či prosince.

Při uzavření nebo prodloužení smlouvy na Pevný internet (přes DSL), Internet bez drátu nebo Mobilní internet od 7. 11. do konce roku nabídne T-Mobile svým zákazníkům notebook HP Stream 14 (14-ax003nc) za atraktivní cenu 6 199 Kč, tedy se slevou 1 000 Kč. Zařízení lze rovněž zakoupit i na splátky bez navýšení.

Na své si přijdou také majitelé předplacených karet Twist. Za dobití částkou 500 Kč a vyššíobdrží jako dárek plyšového mazlíčka. Věrným zákazníkům, kteří Twist kartu používají už 5 let a více, nebo těm, kteří si dobijí přes aplikaci Můj T-Mobile, stačí pro získání plyšáka dobít aspoň 300 Kč. Plyšáka je možné získat při dobíjení přes mobilní aplikaci Můj T-Mobile, na Značkové či Partnerské prodejně, na webu T-Mobile nebo z Vyúčtování, vyzvednout ho následně lze na kterékoli Značkové či Partnerské prodejně T-Mobile. Tato nabídka platí do 31. 12. 2017, nebo do vyčerpání zásob. Navíc operátor, kromě již uvedeného denního balíčku s neomezenými daty za 99 Kč, připravil na listopad a prosinec také měsíční datový balíček Twist se 4 GB dat za 399 Kč/měsíc.

Více informací o vánoční nabídce najdou zákazníci od 1. 11. 2017 na stránce www.t-mobile.cz/hvezdnedarky.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).