Internet v mobilu na den aneb 24 za 24

• 24 Kč včetně DPH za den surfování
  • Ochrana zákazníků: homepage web'n'walk prohlížeče zdarma

Praha, 16. září 2010 - T-Mobile rozšiřuje nabídku datových tarifů o denní balíček. Pro své klienty připravil Internet v mobilu na 24 hodin za rovných 24 Kč včetně DPH. Nabídka je vhodná pro všechny paušální i Twist zákazníky, kteří zatím nemají aktivovaný jiný datový balíček. Tarifikace se neodvíjí od objemu přenesených dat, za 24 korun si tak surfaři užijí neomezené brouzdání po dobu 24 hodin od okamžiku připojení.

"Stále pokračujeme v trendu maximálního zjednodušení nabídky a rozšíření dostupnosti služeb všem zákazníkům," vysvětluje Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile, a doplňuje: "Denní balíček vychází vstříc potřebám občasného přístupu k datům přímo v telefonu."

Stávající zákazníci si mohou Internet v mobilu na den aktivovat pomocí SMS ve tvaru IDEN A, odeslanou  na číslo 4603, a to pouze před prvním použitím. Noví klienti již budou mít Internet v mobilu na den jako základní způsob účtování surfování přes mobilní telefon.

Balíček na den je vhodný pro nepravidelné návštěvníky internetu, vyhledávání informací (jízdních řádů), kontrolu sociálních sítí či čtení e-mailů. Ideální je především způsob účtování - zákazník platí až při zahájení surfování, nikoli při aktivaci. Pro náruživější surfaře je pak vhodnější přejít na některé z datových zvýhodnění.

Princip účtování GPRS/EDGE/3G je velmi jednoduchý. Jakmile se účastník připojí, naúčtuje se mu částka 24 Kč. Za tuto částku může zákazník datovat po dobu následujících 24 hodin, lhůta běží od okamžiku spuštění služby. Operátor také chrání klienty, kteří kliknou na připojení k datovému provozu omylem, úvodní stránka web'n'walk prohlížeče nebude zpoplatněna.

Maximální objem přenesených dat v rámci 24 hodin je 10 MB, což vyhovuje stále rostoucím požadavkům různých aplikací na velikost datových přenosů. Při dosažení této hranice bude zákazník informován esemeskou a rychlost surfování může být snížena, klienti se tedy nemusí obávat doúčtování jakéhokoli následného poplatku při překročení FUP.

Více informací zde.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 600 5G vysílačů a svou sítí páté generace chce do konce roku pokrýt 25 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi Propojená země. Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami v čele s CIIRC při ČVUT, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

T-Mobile staví své podnikání na udržitelných základech a hlásí se k jasně stanoveným principům v oblastech lidských práv, pracovních podmínek, ochrany životního prostředí a boje s korupcí. Strategickou prioritou jsou opatření ke zmírnění klimatických změn včetně využívání 100 % energie z obnovitelných zdrojů a přijetí závazku ke snížení uhlíkové stopy. T-Mobile dlouhodobě podporuje digitální inkluzi a investuje do podpory vzdělávání a digitálního wellbeingu. Vůči společnosti jako celku přijal auditovatelný závazek do konce roku 2024 podpořit 555 200 subjektů. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.

T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a jeho služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).