INTERNÍ KOMUNIKACI T-MOBILE VEDE JAN KOPECKÝ

Šéfem interní komunikace mobilního operátora T-Mobile se stal od 1. srpna Jan Kopecký. Nový senior manažer bude zároveň zastávat stejnou roli v sesterském Slovak Telekomu v rámci federálního personálního propojení na vedoucích manažerských pozicích.

Šestatřicetiletý Kopecký přichází ze společnosti Siemens, kde sedm let vedl oddělení interní komunikace, v posledních třech letech zároveň zodpovídal za marketingovou a digitální komunikaci. Dříve zastával různé pozice v externí komunikaci, corporate publishing a HR.

Kopecký vystudoval na VŠE Fakultu informatiky a statistiky se zaměřením na IT a komerční komunikaci. Zajímá se o technologie, letectví, ve volném čase cestuje, dělá průvodce poznávacích zájezdů se zaměřením na Španělsko, Portugalsko a Itálii. Cvičí také jógu.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, vloni oslavila 20 let na českém trhu. S šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.