Jiří Vacek personálním ředitelem T-Mobile a Slovak Telekomu

Personálním ředitelem T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekomu se 1. února 2018 stane Jiří Vacek (48). Uršula Kráľová, jež dosud pozici zastávala, zůstává v skupině Slovak Telekom, kde v divizi B2C řídí segment vývoje služeb a produktů.

Jiří Vacek má za sebou více než dvacetiletou zkušenost z manažerských pozic v HR v Česku i v zahraničí. Po ukončení studií působil v oblasti lidských zdrojů ve společnostech Walter Czech Republic a Sagem Czech Republic. V letech 2001 – 2017 působil ve společnosti Nestlé, nejprve jako personální ředitel pro Českou a Slovenskou republiku, poté byl regionálním HR ředitelem ve švýcarské centrále a Itálii. V posledním roce se věnoval vlastní firmě HR ONE.

Nový personální ředitel se chce soustředit především na interní i externí posílení silné zaměstnavatelské značky obou společností a budování flexibilní učící se organizace.

Jiří Vacek vystudoval Pedagogickou fakultu UK v Praze a MBA na Institut Francaiş v Praze. Ovládá angličtinu, italštinu a francouzštinu. Je ženatý a má dvě děti, ve volných chvílích se věnuje sportu (lyžování, plážový volejbal) a cestování.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.