Kaktus má už 76 tisíc zákazníků, chystá kampaň a soutěž

Celkem 70 % kaktusáků používá data
Pro SIM aktivované od 1. června bude nově Facebook zdarma s datovým balíčkem
Stávající zákazníci mají FCB zadarmo i bez balíčku napořád
FB odbavil požadavky 28 806 zákazníků, nově bude i web chat
Nová kampaň s populárními youtubery a soutěžemi o ceny

Kaktus už má 76 000 zákazníků, přičemž 70 % z nich používá data a 60 % Facebok zdarma. Prvního června končí časově omezená promo akce na fejsbůček zdarma. Zákazníci, kteří si SIM aktivují až po 31. květnu, budou mít data na Facebook zadarmo s aktivním datovým balíčkem, pro stávající kaktusáky se nic nemění.  Nově Kaktus připravuje soutěž o zajímavé ceny, web chat a kampaň s Youtubery a hashtagem #boduju.

Už teď klienti nejčastěji aktivují právě datové balíčky (55 %), pak ty s volnými minutami (26 %), v závěsu se drží SMS (19 %). U datových balíčků se z 65% kupují samoobnovující, které není třeba obnovovat, tudíž nevyčerpaná data nemohou propadnout.

Kaktusáci si oblíbili aplikaci na správu svého účtu. Ta nyní eviduje přes 27 700 stažení, 80 % ze všech transakcí se týká administrace balíčků. Operátor za první čtyři měsíce tohoto roku odbavil téměř 29 tisíc dotazů na FB. Protože některým zákazníkům chyběl klasický chat, brzy přibude web chat jako další komunikační kanál.

Od 31. 5. do 14. 6. bude probíhat nová pichlavá kampaň Kaktusu ve spolupráci s populárními českými youtubery. Patří mezi ně i Jirka Král, Johnny Valda nebo MadBrosChannel. Youtubeři budou propojeni hastagem #boduju, každý si ale může zadané téma Strasti balení zpracovat úplně po svém. Ostatní kaktusáci pak mohou soutěžit o zajímavé ceny – připraveny jsou HTC Desire 816 se SIM a kreditem pět tisíc, telefon HTC Desire 816 nebo selfie tyč.

Víc o soutěži se všichni dozví na www.fb.com/kaktus už 31. května.

Yooutubeři svým počinem plynule odstartují další kreslenou kaktusí kampaň z pera Saatchi & Saatchi. Ta vznikla na základě zážitků posbíraných od teenagerů v rámci ankety, kterou pro „bodlinu“ připravil PerfectCrowd.

Více informací na www.mujkaktus.cz

O Kaktusu
Kaktus je mobilní operátor, který je určen mladým lidem a baví ho dělat věci po svém. Rozhodl se odlišovat především jednoduchou a férovou nabídkou služeb bez závazku. Svým zákazníkům dopřává data na Facebook zadarmo (s datovým balíčkem). Na trhu je už od 3. 10. 2013 a má přes 76 tisíc zákazníků. Kaktus na rozdíl od jiných operátorů poskytuje služby především internetovým uživatelům a svým zákazníkům tak nějak po kaktusovsku tyká.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031