Květnové novinky u T-Mobile

• T-Mobile promítá snížení DPH do svých cen
  • Volání s tarifem Twist Extra stále za 1 Kč/min
  • Na uvítací tón mohou zákazníci upozornit své přátele vlastním plakátem

Praha 28. dubna 2004

Snížení DPH a nové ceny
V souvislosti ze změnou základní sazby DPH z 22 na 19 procent, která vstupuje v platnost od 1. května tohoto roku, mění T-Mobile k témuž datu ceny svých služeb. Ve vyúčtování služeb, jež obdrží tarifní zákazníci v  květnu, budou veškeré služby účtovány již s novou sazbou 19 %. Zákazníci tak zaplatí méně i za ty služby, které čerpali v průběhu měsíce dubna, kdy platila vyšší sazba DPH. Nový ceník tarifů a služeb pro twistové a tarifní zákazníky platný k 1. květnu 2004 lze najít v příloze této zprávy na webových stránkách společnosti v sekci Kompletní péče / Download / Brožury.

Výhodné víkendové volání trvá
Na pouhou korunu vyjde o víkendech a svátcích minuta hovoru všechny zákazníky, kteří využívají předplacenou kartu s tarifem Twist Extra. Za tuto výhodnou cenu mohli uživatelé volat již od března a nyní je nabídka prodloužena až do konce srpna tohoto roku. Volání za korunu platí pro hovory do vlastní sítě a na NEJ čísla. Pokud se navíc zákazník přihlásil do věrnostního programu Twist Bonus, které umožňuje víkendové volání za polovinu, může s tarifem Twist Extra volat za pouhých padesát haléřů.

"Tento tarif je podle našeho názoru pro více volající zákazníky s předplacenými kartami bezkonkurenčně nejvýhodnějším řešením na trhu.  Kromě levných víkendových hovorů s ním mohou uživatelé volat mimo špičku za 3 Kč/min do domácí sítě, na čísla NEJ i na pevné linky a odeslání jedné SMS zprávy je vyjde na pouhé 2 Kč," shrnuje přednosti tarifu Jiří Hájek, tiskový mluvčí společnosti.

Ceny jsou uvedené včetně 19% DPH.

Vlastní plakát jako upoutávka na uvítací tón
Služba Uvítací tóny si již v řadách zákazníků T-Mobile našla spoustu příznivců. Možnosti vybrat si svoji oblíbenou melodii, která nahradí standardní vyzváněcí tón, již využilo na desítky tisíc zájemců. Na stránkách www.uvitacitony.cz zákazník najde kompletní přehled nabízených tónů včetně deseti nejoblíbenějších. Seznam všech melodií spolu se jménem interpreta a objednacími kódy si již také může pohodlně vytisknout. Nejnovější lahůdkou je možnost vytvořit si k uvítacímu tónu vlastní plakát. Stačí si na těchto stránkách vybrat fotografii některého z interpretů, upravit si grafickou podobu dle svého vkusu, připojit jméno a telefonní číslo. Takovýto originální plakát pak každý může poslat e-mailem přátelům jako pozvánku, aby zavolali.