LUBOŠ LUKASÍK POSÍLIL VEDENÍ OBCHODNÍ DIVIZE T-MOBILE

Praha, 20. dubna 2020 – Vedení obchodní divize společnosti T-Mobile CZ posílil od března Luboš Lukasík.  Na pozici ředitele segmentu korporátních zákazníků a státní správy střídá Petra Malimánka. Na starost bude mít řízení a rozvoj obchodních vztahů s největšími zákazníky společnosti T-Mobile, jak z oblasti soukromé, tak státní sféry.

„Nastupuji v období, kdy se výrazně mění fungování firem i státní správy. Telekomunikace a kvalitní IT infrastruktura jsou základem k rychlé adaptaci na nový způsob práce,“ říká Luboš Lukasík a dodává: „Hlavním úkolem T-Mobilu je být spolehlivým partnerem našich zákazníků a pomoci jim nejen současnou situaci zvládnout, ale i posílit do budoucna. Způsob práce se určitě změní – budeme všichni více dělat vzdáleně, více obchodů bude online, digitalizace státní správy se výrazně zrychlí. Vše bude klást velký nárok na kvalitní infrastrukturu, virtualizaci dat a procesů, a zejména bezpečnost spravovaných dat.“

Luboš Lukasík vystudoval Vysoké učení technické v Brně a je držitelem profesních titulů MBA a LL.M. Před nástupem do T-Mobile vedl segmenty B2B v pobočkách operátora Telenor na Balkáně a podnikal ve fintech oblasti. Předchozích devět let pracoval pro operátora O2, kde se nejdéle věnoval právě obchodnímu vedení B2B segmentu. Hovoří anglicky a španělsky, jezdí dálkové závody na běžkách a všechen volný čas věnuje rodině.

Fotografie naleznete ZDE.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).