Magenta 1: Čím více služeb, tím více výhod

Magenta 1 přináší řadu výhod při spojení více služeb pod jednu smlouvu
Neomezené volání a SMS ve skupině, data navíc, výhodnější ceny služeb, vylepšení T-Mobile TV i rychlejší odbavení na infolince
Pro registraci do Magenta 1 stačí jakékoliv 2 služby v ceně od 399 Kč

T-Mobile spustil novou službu Magenta 1, která přináší zákazníkům výhody na základě spojení mobilních a pevných služeb pod jednu smlouvu. Výhody jsou odstupňovány v závislosti na počtu využívaných služeb, zákazníci mohou získat například volání a SMS zdarma ve skupině, data navíc, výhodnější ceny, vylepšení T-Mobile TV i rychlejší odbavení na infolince.

Do Magenta 1 mohou vstoupit všichni nefiremní zákazníci, kteří si pod jednu smlouvu (rodné číslo) spojí dvě a více služeb od T-Mobile, jejichž měsíční paušál činí minimálně 399 Kč. Přitom nezáleží, zda jde o mobilní či pevné služby, televizi či například Chytré auto nebo předplacenou kartu Twist. S vyšším počtem zapojených služeb zároveň roste škála výhod, které zákazník čerpá. Výhody spojené s neomezeným voláním a SMS lze využít až na 9 mobilních číslech včetně Twist karet.

„T-Mobile je integrovaným operátorem, který dokáže svým zákazníkům nabídnout řešení pro celou domácnost. Spojení všech služeb a produktů pod křídla Magenta 1 zákazníkům šetří čas, peníze a přináší atraktivní výhody,“ vysvětluje Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile. „Neomezené volání a SMS v magenta skupině jsou podle výzkumu mezi našimi zákazníky tou nejžádanější výhodou, proto jsou součástí všech úrovní Magenta 1. Postupně budeme nabídku výhod rozšiřovat.“

Do služby Magenta 1 se mohou zákazníci přihlásit na prodejnách T-Mobile po celé ČR či prostřednictvím infolinky operátora. Kompletní nabídku Magenta 1 naleznete na www.t-mobile.cz/magenta.

PŘÍKLADY VYUŽITÍ

1) Běžná rodina– manžel + manželka, 2 děti
Otec Jiří je často na cestách a potřebuje být neustále online, matka Kamila preferuje volání a komunikaci prostřednictvím sociálních sítí. On využívá Mobil L, ona má Mobil S; jejich dvě školou povinné dítky (Sabina a Dominik, pokud by to někoho zajímalo) využívají Twist karty. Doma mají T-Mobile TV a Pevný internet.
Celkem má rodina 4 služby splňující kritéria Magenta 1 a získávají příslušné výhody: všichni si mohou neomezeně volat a posílat textové zprávy a rozdělit si také extra porci 10 GB dat. Na domácí počítač si mohou nainstalovat antivir zdarma a v T-Mobile TV mají zpětné zhlédnutí dostupné za celých 7 dnů. Rodiče zároveň mohou mít o dětech přehled prostřednictvím aplikace Surfie, která rodičům pomáhá ochránit děti před nevhodným obsahem na internetu a sociálních sítích a má funkci zjišťování lokace. Když si do skupiny přidají i čísla prarodičů, budou volat zdarma i jim. Zároveň na všechny 4 služby za 399 Kč či více získávají slevu 20 %.

2) Osamělý IT vlk, starší rodiče
Ajťák Karel žije sám ve městě, rodiče v důchodovém má na vesnici. Bez technologií si nedovede život představit a využívá je naplno: v mobilu využívá tarif Mobil XL, doma pevný internet, pokud je zrovna na cestách, tak jedině s Chytrým autem s WiFi. Aby byli online jeho rodiče z maloměsta a nenudili se, pořídil jim domů Pevný internet a satelitní TV od T-Mobile. Protože jsou většinu času doma nebo na zahradě, stačí jim mobily s Twist kartou.
Celkem má IT vlk 5 služeb splňující kritéria Magenta 1, takže si s rodiči může telefonovat i psát SMS neomezeně, získává navíc 15 GB dat a rodiče se mohou podívat na televizi 7 dnů zpětně, takže jim neuteče žádný díl oblíbeného seriálu, ani Arény Jaromíra Soukupa. Když si navíc rodiče neví s něčím na telefonu rady, mohou zavolat na infolinku T-Mobile a díky prémiovému odbavení nečekají na spojení s operátorem. Karel zároveň získává všech pět objednaných služeb nad 399 Kč o 25 % výhodněji.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.