#MALICKOSTISBLIZUJI: NADĚLME O ADVENTU RADOST

• Někdy i drobná maličkost udělá nejbližším největší radost
  • Adventní výzvy T-Mobile poradí jak na to
  • Kampaň poběží na Instagramu operátora

Praha, 2. prosince - Adventní a vánoční čas by lidé měli trávit raději spolu než v obchodech nebo na poštovních přepážkách čekáním na vyzvednutí balíku do ruky. Někdy i maličkost zahřeje u srdce víc než nejdražší dárek. Proto přichází T-Mobile se speciální adventní aktivitou, která se objeví na Instagramu pod heslem #MalickostiSblizuji. Kromě Instagramu ji bude operátor propagovat také na Facebooku. Maličkosti, které udělají radost, startují dnes a končí o čtvrté adventní neděli.

Pod hashtagem #MalickostiSblizuji bude T-Mobile na svém profilu na Instagramu pro každý adventní týden zveřejňovat vždy v pondělí jednu výzvu, jejímž splněním udělají lidé radost nejen svým blízkým. Každý týden vylosuje a odmění T-Mobile šest z účastníků výzvy. Stačí jen sdílet její úspěšné splnění na Instagramu s hashtagem #Malickostisblizuji a označit profil T-Mobile – @tmobile_cze. Na účastníky čekají ceny jako bluetooth repráčky, bezdrátová sluchátka či batohy. Hlavními cenami jsou Samsung Galaxy S10e, PS4 a televizor Philips.

Nápady na hezčí advent bude propagovat T-Mobile od 2. do 22. prosince 2019. Za kreativou stojí agentura Newcast, mediální podporu zajišťuje Mediacom. Úvodní teaser video je k dispozici zde. Kompletní informace o adventních výzvách na malickostisblizuji.cz

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031