Našim na léto

T-Mobile připravil před prázdninami pro své zákazníky pár letně dovolenkových výhod. Ve výčtu nechybí sleva 15 % na cestovní pojištění Allianz, 20 % na průvodce, mapy a atlasy Marco Polo, Dumont a Kompas, 40% sleva na stany a další outdooroové vybavení značky Zajo nebo o 20 % nižší cena bezpečnostního značení kol Datatag. I nadále platí zajímavé zvýhodnění zájezdů a ubytování.

Levnější pojištění přijde jistě vhod, k 15% slevě na cestovní pojištění Allianz ale dostanou zákazníci T-Mobile navíc poukaz v hodnotě 200 Kč na CEWE FOTOKNIHU firmy Fotolab. Klienti jistě uvítají i slevu 20 % na průvodce, atlasy a mapy Marco Polo, Dumont a Kompas v prodejnách Knihy Dobrovský. Pokud by někdo dal přednost raději detektivce či beletrii, na všechny ostatní knihy, ale i společenské hry a papírenské zboží lze využít slevu 10 %.

Kdo miluje outdooor, ocení o 40% nižší cenu na vybrané stany, vybavení a výstroj značky Zajo. Cyklisté pak jistě nenechají bez povšimnutí 20% slevu na bezpečnostní značení Datatag, které Policii umožní identifikovat označené jízdní kolo. Tyto systémy mají prokazatelně výrazný vliv na snížení krádeží a dosáhly 100% úspěšnosti při trestním řízení, kde bylo značení použito jako důkaz.

Stále platí zvýhodnění 30 EUR pro nově registrované zájemce o ubytování přes unikátní službu Airbnb. Tuto výhodu jen během května využilo v ČR téměř 400 zákazníků (v Německu 257), z nichž 311 využilo webovou stránku aplikace. V nabídce rovněž nechybí sleva až 4 000 Kč na letní dovolenou u CK Firo Tour.

Kompletní přehled na www.nasimproradost.cz.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031