NOVÁ SLUŽBA DIGITÁLNÍ TELEVIZE DO MOBILU

Dostupná digitální TV i mimo síť T-Mobile
Pilotní provoz startuje v listopadu pro 10 000 zákazníků
Balíček 10 vybraných programů pro testování zdarma

Praha, 3. listopadu 2014 – Společnost T-Mobile připravuje pro své zákazníky novou službu digitální televize do mobilních zařízení – Mobilní T-Mobile TV. Nová služba tak umožní přístup k oblíbenému televiznímu vysílání odkudkoliv a kdykoliv. Pilotní provoz bude zdarma a bude spuštěn v průběhu listopadu 2014. Služba bude k dispozici pro prvních 10 000 zákazníků, kteří využívají některý z aktuálních post-paid tarifů T-Mobile. Mobilní aplikace podporuje standardní platformu iOS včetně nejnovějších zařízení iPhone6 a systém Android.

Balíček programů, který je v rámci nové služby k dispozici, zahrnuje pro pilotní provoz deset vybraných programů. Služba bude dostupná prostřednictvím datových přenosů v mobilní síti nebo Wi-Fi a dalších typů připojení i mimo síť T-Mobile. Ke každému uživatelskému účtu bude možné přiřadit dvě zařízení – například tablet a mobilní telefon.

Co služba umí?
Digitální televize umožní sledovat programy přímo v mobilním zařízení jako živé vysílání nebo také jako záznam až o 48 hodin zpětně a uchování nahraných pořadů až sedm dní. Kromě toho služba umožní pozastavení programu, nahrávání na centrální úložiště, funkce programového průvodce (EPG) a rodičovský zámek. Součástí je také zatím omezená videotéka, která se v komerčním provozu bude spolu s nabídkou programů rozšiřovat.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, letos slaví 20 let na českém trhu. S šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.