Nové datové balíčky Twist: až čtyřikrát více dat za stejnou cenu

Operátor přináší větší objem dat i Twist zákazníkům
Za stejnou cenu až čtyřikrát více dat, cena za 1 MB až o 75 % nižší
Tři nové měsíční balíčky, dva starší na den a na týden zůstávají

T-Mobile upraví 11. června svou nabídku datových balíčků pro majitele předplacených karet Twist. Nově si mohou vybrat ze tří měsíčních balíčků poskytujících až čtyřikrát více dat za stejnou cenu oproti dosavadním variantám. Nová nabídka se částečně shoduje s datovými balíčky pro uživatele paušálních tarifů Mobil.

„Spotřeba dat našich zákazníků narůstá a my chceme tomuto trendu vyjít vstříc,“ říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile. „Data jsme výrazně navýšili u naší nové tarifní generace Mobil, nyní představujeme výhodnou nabídku pro uživatele našich předplacených karet,“ dodává.

V nabídce pro Twist zákazníky přibyly tři nové měsíční balíčky. Místo dosavadních variant 500 MB za 299 Kč a 1,5 GB za 349 Kč nyní T-Mobile majitelům předplacenek nabízí 400 MB za 99 Kč, 1 GB za 199 Kč a 2 GB za 299 Kč. Zákazníci tak za stejnou částku získají až čtyřikrát více dat (za 299 Kč nyní 2 GB oproti předchozím 500 MB). Dosavadní balíčky pro příležitostné použití internetu v mobilu na den (25 MB za 24 Kč) a Twist internet na týden s 60 MB za 49 Kč zůstávají. Přehled aktuální nabídky pro majitele předplacených karet udává následující tabulka:

Twist zákazníci si budou moci balíčky aktivovat od 11. 6. 2017 přes samoobsluhu Můj T-Mobile, prostřednictvím v tabulce uvedeného SMS kódu zaslaného na 4603, v Zákaznickém centru T-Mobile nebo na prodejnách operátora. Informace budou rovněž dostupné na internetové stránce www.t-mobile.cz/balicky. Data z těchto balíčků mohou jejich uživatelé využívat také při cestování v zemích Evropské unie, a to za stejných podmínek jako v ČR (v rámci EU Roamingu bez příplatků).

Varianty Twist internet na týden+ a Twist internet na měsíc+ zahrnující neomezený přístup na sociální sítě již operátor nenabízí, neboť neodpovídaly regulaci týkající se síťové neutrality. Uživatelé těchto balíčků budou včas informováni o termínu jejich zrušení, operátor se na ně zároveň obrátí s konkrétní novou nabídkou. Ostatní starší balíčky zůstávají v platnosti, není již ale možné si je aktivovat.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 600 5G vysílačů a svou sítí páté generace chce do konce roku pokrýt 25 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi Propojená země. Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami v čele s CIIRC při ČVUT, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

T-Mobile staví své podnikání na udržitelných základech a hlásí se k jasně stanoveným principům v oblastech lidských práv, pracovních podmínek, ochrany životního prostředí a boje s korupcí. Strategickou prioritou jsou opatření ke zmírnění klimatických změn včetně využívání 100 % energie z obnovitelných zdrojů a přijetí závazku ke snížení uhlíkové stopy. T-Mobile dlouhodobě podporuje digitální inkluzi a investuje do podpory vzdělávání a digitálního wellbeingu. Vůči společnosti jako celku přijal auditovatelný závazek do konce roku 2024 podpořit 555 200 subjektů. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.

T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a jeho služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).