Nové datové balíčky Twist: až čtyřikrát více dat za stejnou cenu

Operátor přináší větší objem dat i Twist zákazníkům
Za stejnou cenu až čtyřikrát více dat, cena za 1 MB až o 75 % nižší
Tři nové měsíční balíčky, dva starší na den a na týden zůstávají

T-Mobile upraví 11. června svou nabídku datových balíčků pro majitele předplacených karet Twist. Nově si mohou vybrat ze tří měsíčních balíčků poskytujících až čtyřikrát více dat za stejnou cenu oproti dosavadním variantám. Nová nabídka se částečně shoduje s datovými balíčky pro uživatele paušálních tarifů Mobil.

„Spotřeba dat našich zákazníků narůstá a my chceme tomuto trendu vyjít vstříc,“ říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile. „Data jsme výrazně navýšili u naší nové tarifní generace Mobil, nyní představujeme výhodnou nabídku pro uživatele našich předplacených karet,“ dodává.

V nabídce pro Twist zákazníky přibyly tři nové měsíční balíčky. Místo dosavadních variant 500 MB za 299 Kč a 1,5 GB za 349 Kč nyní T-Mobile majitelům předplacenek nabízí 400 MB za 99 Kč, 1 GB za 199 Kč a 2 GB za 299 Kč. Zákazníci tak za stejnou částku získají až čtyřikrát více dat (za 299 Kč nyní 2 GB oproti předchozím 500 MB). Dosavadní balíčky pro příležitostné použití internetu v mobilu na den (25 MB za 24 Kč) a Twist internet na týden s 60 MB za 49 Kč zůstávají. Přehled aktuální nabídky pro majitele předplacených karet udává následující tabulka:

Twist zákazníci si budou moci balíčky aktivovat od 11. 6. 2017 přes samoobsluhu Můj T-Mobile, prostřednictvím v tabulce uvedeného SMS kódu zaslaného na 4603, v Zákaznickém centru T-Mobile nebo na prodejnách operátora. Informace budou rovněž dostupné na internetové stránce www.t-mobile.cz/balicky. Data z těchto balíčků mohou jejich uživatelé využívat také při cestování v zemích Evropské unie, a to za stejných podmínek jako v ČR (v rámci EU Roamingu bez příplatků).

Varianty Twist internet na týden+ a Twist internet na měsíc+ zahrnující neomezený přístup na sociální sítě již operátor nenabízí, neboť neodpovídaly regulaci týkající se síťové neutrality. Uživatelé těchto balíčků budou včas informováni o termínu jejich zrušení, operátor se na ně zároveň obrátí s konkrétní novou nabídkou. Ostatní starší balíčky zůstávají v platnosti, není již ale možné si je aktivovat.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).