PAVLA HOBÍKOVÁ POSILOU PR T-Mobile

Do týmu firemní komunikace společnosti T-Mobile nově nastupuje Pavla Hobíková. Od 1. září střídá Tomáše Leixnera, který ze společnosti odešel koncem srpna.

Do T-Mobile přichází Pavla Hobíková od předního maloobchodního řetězce v Česku, společnosti Globus ČR, kde šest let zastávala pozici vedoucí korporátní komunikace a zároveň působila jako tisková mluvčí. Starala se také o vedení CSR aktivit společnosti.

Pavla bude mít na starosti především komunikaci B2C témat a vybraná korporátní témata.

„T-Mobile je jedničkou na trhu v jednom z nejrychleji se rozvíjejících odvětví. Ve svých řešeních a komunikaci je výjimečný. Včas reaguje na změny a jde svou vlastní cestou,“ řekla Pavla Hobíková a dodala: „Velmi se těším se na práci v novém týmu ve společnosti, která nezavádí pouze nové produkty, ale nastavuje také trendy, které ovlivňují životní styl lidí a přináší jim radost.“

Je absolventkou Fakulty sociálních věd UK a Pedagogické fakulty UK v Praze. Hovoří anglicky a německy. Ve volném čase se ráda věnuje sportu, zejména kolu a potápění, a také cestování. Baví ji objevovat nové restaurace všeho druhu a zkoušet zajímavá bílá vína. (Jejím posledním objevem je Langhe Arneis z vinařství Cordero di  Montezemolo.)

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).