„Pevný internet do zásuvky“ rozšiřuje nabídku fixních služeb T-Mobile

Maximální přenosová rychlost 20 Mbit/s, cena 399 Kč s DPH měsíčně
Není potřeba vrtat do střechy či fasády domu, stačí zapojit modem do zásuvky
Lze využívat na jednom místě s jakýmkoliv modemem, doporučený je Huawei B525

T-Mobile dnes spouští novou službu pevného internetu s názvem „Pevný internet do zásuvky“. Jde o variantu tarifu „Pevný internet S“ s připojením přes LTE, při níž není zapotřebí odborná instalace zahrnující připevnění externího modemu na střechu či fasádu domu. V tomto případě se totiž využívá vnitřní modem, který stačí jen připojit do zásuvky. Služba je dostupná s jakýmkoliv modemem, pro její optimální fungování s ohledem na přenosovou rychlost a stabilitu připojení však operátor doporučuje jím otestované a parametrizované zařízení Huawei B525.

Pevný internet do zásuvky nemá datový limit, poskytuje maximální rychlost 20 Mbit/s pro stahování a 5 Mbit/s pro odesílání a stojí 399 Kč měsíčně. Předpokladem jeho fungování je kvalitní vnitřní (indoor) pokrytí sítí LTE. Modem Huawei B525 umožňující připojení až 64 uživatelů/přístrojů si zákazníci u operátora mohou pořídit za 3 451 Kč, při dvouletém závazku pak za 2 301 Kč (a to i na splátky: 1 Kč + 23 x 100 Kč).

Pevný internet do zásuvky je – stejně jako ostatní tarify pevného internetu – vázán na jediné místo využívání, tedy na adresu instalace. Při zapojení modemu na jiném místě obdrží zákazník SMS notifikaci a přenosová rychlost klesne na 64 kbit/s, dokud není zařízení připojeno opět na adrese instalace.

Pevný internet do zásuvky lze rovněž využívat v rámci služby Magenta 1, čímž zákazníci získají nejen výhodnější cenu za měsíční paušál, ale rovněž prémiový antivirus Kaspersky v hodnotě 1 069 Kč na rok zdarma.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.