Pevný internet do zásuvky třeba na chatu za 99 Kč

Zákazníci si mohou aktivovat až pět dalších adres, na kterých budou využívat „Pevný internet do zásuvky“
Služba se hodí k využití na chalupě nebo všude tam, kde chybí rychlé neomezené připojení
Základní cena služby „Pevný internet do zásuvky“ je 399 Kč, aktivace každé další adresy vyjde na 99 Kč / měsíc

Pevné připojení k internetu třeba na chatu, které jde vzít do tašky a navíc stojí jen 99 Kč. T-Mobile rozšiřuje službu „Pevný internet do zásuvky“, kterou mohou zákazníci využívat i mimo svůj domov či kancelář a vybrat si až pět dalších adres, na nichž bude dostupná. Měsíční balíček pro každou další adresu lze kdykoli aktivovat i deaktivovat a automaticky se prodlužuje. Dostupnost služby na nové adrese je možné ověřit na infolince operátora nebo na kterékoliv prodejně v Česku, později bude funkcionalita dostupná rovněž ve webové i mobilní aplikaci Můj T-Mobile.

Službu „Pevný internet do zásuvky“ T-Mobile představil v dubnu a je variantou tarifu „Pevný internet S“ s připojením přes LTE, při níž není zapotřebí odborná instalace zahrnující připevnění externího modemu na střechu či fasádu domu. V tomto případě se totiž využívá vnitřní modem, který stačí jen připojit do elektrické zásuvky. „Pevný internet do zásuvky“ nemá datový limit, poskytuje maximální rychlost 20 Mbit/s pro stahování a 5 Mbit/s pro odesílání a stojí 399 Kč měsíčně. Předpokladem jeho fungování je kvalitní vnitřní (indoor) pokrytí sítí LTE.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 600 5G vysílačů a svou sítí páté generace chce do konce roku pokrýt 25 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi Propojená země. Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami v čele s CIIRC při ČVUT, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

T-Mobile staví své podnikání na udržitelných základech a hlásí se k jasně stanoveným principům v oblastech lidských práv, pracovních podmínek, ochrany životního prostředí a boje s korupcí. Strategickou prioritou jsou opatření ke zmírnění klimatických změn včetně využívání 100 % energie z obnovitelných zdrojů a přijetí závazku ke snížení uhlíkové stopy. T-Mobile dlouhodobě podporuje digitální inkluzi a investuje do podpory vzdělávání a digitálního wellbeingu. Vůči společnosti jako celku přijal auditovatelný závazek do konce roku 2024 podpořit 555 200 subjektů. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.

T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a jeho služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).