Pevný internet do zásuvky třeba na chatu za 99 Kč

Zákazníci si mohou aktivovat až pět dalších adres, na kterých budou využívat „Pevný internet do zásuvky“
Služba se hodí k využití na chalupě nebo všude tam, kde chybí rychlé neomezené připojení
Základní cena služby „Pevný internet do zásuvky“ je 399 Kč, aktivace každé další adresy vyjde na 99 Kč / měsíc

Pevné připojení k internetu třeba na chatu, které jde vzít do tašky a navíc stojí jen 99 Kč. T-Mobile rozšiřuje službu „Pevný internet do zásuvky“, kterou mohou zákazníci využívat i mimo svůj domov či kancelář a vybrat si až pět dalších adres, na nichž bude dostupná. Měsíční balíček pro každou další adresu lze kdykoli aktivovat i deaktivovat a automaticky se prodlužuje. Dostupnost služby na nové adrese je možné ověřit na infolince operátora nebo na kterékoliv prodejně v Česku, později bude funkcionalita dostupná rovněž ve webové i mobilní aplikaci Můj T-Mobile.

Službu „Pevný internet do zásuvky“ T-Mobile představil v dubnu a je variantou tarifu „Pevný internet S“ s připojením přes LTE, při níž není zapotřebí odborná instalace zahrnující připevnění externího modemu na střechu či fasádu domu. V tomto případě se totiž využívá vnitřní modem, který stačí jen připojit do elektrické zásuvky. „Pevný internet do zásuvky“ nemá datový limit, poskytuje maximální rychlost 20 Mbit/s pro stahování a 5 Mbit/s pro odesílání a stojí 399 Kč měsíčně. Předpokladem jeho fungování je kvalitní vnitřní (indoor) pokrytí sítí LTE.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.