Real Tones od Sony Music dají mobilnímu telefonu originální tvář

• Společnosti T-Mobile a Sony Music nabídnou v rámci strategického globálního partnerství hudbu pro mobilní telefony
  • Nabídka bude zahrnovat mimo jiné tzv. Real Tones, polyfonní vyzvánění či obrázky z portfolia Sony Music
  • K dispozici budou nahrávky hvězd, jako jsou Michael Jackson, Beyoncé, Lemar, Big Brovaz, David Bowie či Anastacia

Praha - T-Mobile International a Sony Music v uplynulých dnech oznámily vznik prvního globálního partnerství mezi operátorem a nahrávací společností, v rámci něhož společně nabídnou široké spektrum hudebních motivů pro mobilní telefony. Tato spolupráce přispěje k výraznému posílení aktivit společnosti Sony Music v oblasti poskytování hudby pro mobilní telefony a současně k významnému rozšíření portfolia hudebních motivů společnosti T-Mobile o hity předních umělců spolupracujících se Sony Music.

Zákazníci společnosti T-Mobile si tak budou moci vybrat z pestré nabídky tzv. Real Tones, tj. zvonění nové generace v podobě originálních nahrávek předních umělců spolupracujících se společností Sony Music, jako jsou Beyoncé, Lemar, Michael Jackson či Big Brovaz, a rovněž velkého množství polyfonních vyzvánění a tapet na displej mobilního telefonu.

Motivy pro mobilní telefony v podobě nahrávek umělců spolupracujících se Sony Music budou nejprve nabídnuty zákazníkům v USA, Velké Británii a Nizozemsku. Podle Jiřího Hájka, tiskového mluvčího T-Mobile Czech Republic, je start služby v České republice plánován na následující měsíce. Real Tones si budou moci stáhnout uživatelé telefonů Motorola V300, Nokia 6600 a 6230, N-Gage a Sony Ericsson P900. Zatímco cena pro britské uživatele je 4 GBP za jeden Real Tone a v Nizozemsku zaplatí uživatel 1,89 eur, v České republice bude částka nižší.

Spolupráce T-Mobile a Sony Music se zaměří zejména na vývoj obsahu s širokými možnostmi individualizace, který bude nabízen v rámci sítí skupiny T-Mobile v návaznosti na nejnovější nabídku hudebních nahrávek společnosti Sony Music. Čeští zákazníci tím získají přístup k široké nabídce monofonních a polyfonních vyzvánění, Real Tones, uvítacích tónů a MMS obrázků známých umělců.

Jak říká Nikesh Arora, člen představenstva T-Mobile International odpovědný za marketing: "T-Mobile je prvním mobilním operátorem, který svým zákazníkům nabídne v globálním měřítku hudbu špičkových umělců. Díky partnerství se Sony Music je T-Mobile schopen poskytnout zákazníkům přístup ke zvoněním a dalším motivům s nahrávkami předních hvězd světové hudební scény."

"V rámci této globální spolupráce spojily společnosti Sony Music a T-Mobile své síly, aby pro zákazníky společnosti T Mobile vytvořily atraktivní nabídku hudby," vysvětluje Thomas Gewecke, senior viceprezident pro business development Sony Music Digital Services. "Díky celosvětové síti společnosti T-Mobile získají hudební fanoušci přístup k nahrávkám umělců spolupracujících s naší společností čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu, a to kdekoli na světě. Prostřednictvím Real Tones a dalších motivů z naší nabídky si tak mohou s využitím zvuku nové generace přizpůsobit svůj mobilní telefon vlastním představám."

Sony Music Entertainment Inc. (SMEI) je druhá největší světová hudební společnost, která produkuje, vyrábí, distribuuje a prodává hudební nahrávky a zábavný obsah v různých formátech včetně videa, CD, DVD, MD či SACD a prostřednictvím internetu.