ŘEDITELEM ICT ZÁKAZNICKÝCH ŘEŠENÍ T-MOBILE A SLOVAK TELEKOM SE STANE MARTIN BUŠA

Od prvního září 2018 posílí T-Mobile a Slovak Telekom na pozici ředitele ICT zákaznických řešení Martin Buša (1974). Martin Buša přichází ze společnosti Hewlett Packard Enterprise. Má bohaté zkušenosti ze segmentu informačních a komunikačních technologií a to nejen z oblasti prodeje, ale i realizace a dodávek komplexních projektů.

„Kombinace informačních a telekomunikačních technologií představuje pro společnost velký růstový potenciál. T-Mobile a Slovak Telekom vnímám jako přední hráče na tomto trhu a vidím, že v jejich strategii má tato oblast vysokou prioritu,“ popisuje Martin Buša hlavní důvody, proč se rozhodl pro T-Mobile a Slovak Telekom.

„Jsem přesvědčený, že se nám díky Martinovi podaří v oblasti ICT ještě vice posílit naši pozici na trhu. Otevírá se nám celá řada nových růstových příležitostí, z nichž za všechny můžu jmenovat třeba segment IoT, cloudových služeb či kolaboračních nástrojů z cloudu, jako je třeba Office 365,“ říká Peter Škodný, výkonný ředitel pro B2B segment T-Mobile a Slovak Telekom.

Ve volném čase se Martin Buša věnuje rodině a sportu, rád čte a chodí za kulturou.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).