ŠPIČKOVÝ EVROPSKÝ FOTBAL NA NOVÝCH PROGRAMECH T-MOBILE TELEVIZE

T-Mobile televize zařazuje do programové nabídky dvojici sportovních kanálů Digi Sport v HD kvalitě
Nové programy nabídnou každý den špičkový evropský fotbal: německou Bundesligu, italskou Sérii A či španělskou LaLigu a také anglickou pohárovou soutěž FA Cup
Nové kanály budou automaticky dostupné od 15. srpna 2018 v tarifech M, L a XL na T-Mobile TV a tarifech M, L na T-Mobile SAT TV

Na špičkový evropský fotbal se mohou od poloviny srpna těšit zákazníci T-Mobile TV a T-Mobile SAT TV. Operátor rozšiřuje nabídku sportovního obsahu, do něhož bude od 15. srpna patřit i dvojice kanálů Digi Sport 1 a Digi Sport 2. Automaticky je získají zákazníci s tarify M, L a XL. Zákazníci se mohou těšit na živé fotbalové přenosy, sestřihy ze zápasů, rozhovory s hráči, aktuality, komentáře. Díky chytrým funkcím digitální televize si mohou v Magentě 1 sportovní obsah přehrávat v HD kvalitě až týden zpětně, opakovaně zastavit nebo přetáčet.

Programy Digi Sport 1 a 2 od letošního léta nabídnou další atraktivní sportovní obsah včetně nových obsahových akvizic v podobě špičkového evropského fotbalu. V nabídce se tak objeví německá Bundesliga, italská Série A či španělská LaLiga, jako bonbónek pak vůbec nejstarší pohárová soutěž na světě – anglický FA Cup.

„Dlouhodobě nasloucháme přáním našich zákazníků a sportovní obsah patří k nejvíce žádaným. Zařazením dvojice kanálů Digi Sport pak přinášíme na obrazovky T-Mobile TV špičkový evropský fotbal a další atraktivní sportovní obsah. Věříme se, že se tím odlišíme od jiných konkurenčních hráčů na poli placené televize a zákazníkům s pozemním vysíláním nabídneme další důvod pro přechod na T-Mobile televizi s chytrými funkcemi a unikátním obsahem,“ vysvětluje Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů společnosti T-Mobile.

Moderní T-Mobile TV je zákazníkům dostupná na třech platformách. IPTV vyžaduje neomezené stabilní internetové připojení s rychlostí minimálně 5Mbs od jakéhokoli poskytovatele. Satelitní TV nové generace T-Mobile SAT TV s dostupnosti na 100 % území Česka je pak alternativou pro oblasti, kde takové připojení chybí. V mobilu či tabletu je možné využít Mobilní TV. Dle volby tarifního balíčku mohou nyní zákazníci sledovat až 154 programů (z toho třetinu v HD) a využívat například zpětné zhlédnutí až 7 dnů v Magentě 1.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.