T-MOBILE: 24 GB DAT ZDARMA KE KAŽDÉMU ONLINE NÁKUPU TELEFONU

• T-Mobile jako jediný operátor nabízí data zdarma k novému telefonu
  • Každý měsíc v aplikaci 1 GB navíc po dobu 2 let
  • Při uzavření nebo prodloužení smlouvy s telefonem na webu

Praha, 1. září 2020 – Pro telefony se chodí k T-Mobile a od 1. září to platí dvojnásob. Pouze největší tuzemský mobilní operátor dá svým zákazníkům k novému telefonu nebo tabletu 24 GB dat zdarma. Stačí jen na webu uzavřít nebo prodloužit smlouvu s telefonem. Každý měsíc po celou dobu dvou let pak bude na uživatele čekat v mobilní aplikaci Můj T-Mobile 1 GB nad rámec jejich datového balíčku. Nabídka „Extra data k telefonu“ platí od 1. září.

„Odměna ve formě dat zdarma za pořízení telefonu je v Česku zcela jedinečná,“ upozorňuje Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile a dodává: „Zákazníkům se tak online nákup u nás vyplatí hned dvakrát – získají telefon za atraktivnější cenu než například na prodejně a dostanou celkem 24 GB dat na dva roky jako dárek, aby si telefon mohli pořádně užít.“

Zákazníci získají extra porci dat, pokud na internetových stránkách k novému telefonu nebo tabletu uzavřou nebo prodlouží svou stávající smlouvu. Za to dostanou na dva roky celkem 24 GB dat zdarma. Pro každé zúčtovací období pak budou mít k dispozici balíček „Extra data k telefonu“ o objemu 1 GB. Ten si každý měsíc vyzvednou v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Pokud si jej v daném cyklu neaktivují, data se nepřevádí do dalšího měsíce.

„Věříme, že tato nabídka pomůže zákazníkům s rozhodováním, u kterého prodejce si svůj nový telefon pořídit. Zajímavá je zejména pro zákazníky s nejnižšími tarify, kteří takto navýší svůj datový objem zásadním způsobem,“ upozorňuje Michal Podlucký.

Nabídka je zatím dostupná pouze na internetových stránkách www.t-mobile.cz/telefony a během září se také objeví v mobilní aplikaci Můj T-Mobile.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).