T-MOBILE: ANI V DOBĚ KARANTÉNY #NEPŘESTÁVÁMEŽÍT

• Inspirativní příběhy lidí, jak se vypořádat s aktuální situací
  • Každý týden nový ambasador
  • Sdílejme své návody na zvládnutí nelehké doby

Praha, 7. dubna 2020 – Většina z nás se nikdy nesetkala s omezeními, které současná situace přináší. Abychom se s nimi lépe vypořádali, přichází T-Mobile se sérií aktivit pod společným hashtagem #NepřestávámeŽít. Jejich cílem je ukázat inspirativní příběhy lidí a jejich recept, jak se s aktuálním děním vypořádat a s pomocí moderních technologií nahradit, alespoň dočasně, off-line aktivity přechodem do on-line světa. Prvním ambasadorem projektu je Yemi A.D. a jeho Dance Academy Prague.

Provozovatelé většiny obchodů i služeb se od poloviny března potýkají s naprosto neznámou situací, kdy nemohou být svým zákazníkům k dispozici. Jak si s takovým stavem poradit, ukáže T-Mobile na příběhu tanečníka a choreografa Yemiho A.D., který musel převést svou Dance Academy Prague do on-line režimu. A díky právě uzavřené spolupráci s T-Mobile může ve svých on-line kurzech pokračovat i nadále.

„Na příběh vždy navážeme ‚živým‘ důkazem v podobě livestreamu pro naše sledující na sociálních sítích,“ přibližuje ideu Ladislav Báča, manažer značky a marketingové komunikace T-Mobile, a dodává: „Zároveň tím chceme lidi vyzvat, aby sdíleli, jak sami tuto nelehkou dobu zvládají a navzájem se inspirovali svými příběhy.“

Livestream s Yemi A.D proběhne již tento čtvrtek od 18.30 hodin na facebookovém profilu T-Mobile.

T-Mobile tak chce ukázat, že i navzdory platným opatřením a omezením může každý z nás on-line dělat věci tak jako dříve. Je to nejrychlejší a nejjednodušší cesta.

V dalších týdnech se fanoušci T-Mobile na sociálních sítích (Facebook a Instagram) mohou těšit na inspiraci ambasadorů ze světa sportu, vzdělávání či kultury. Díky úsilí T-Mobile a moderním technologiím #BuďteVeSpojení, ať #NepřestávámeŽít.

Za projektem stojí agentura Newcast z reklamní skupiny Publicis Groupe. Média zabezpečil Mediacom.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).