T-MOBILE DÁVÁ K ON-LINE AKTIVACI TARIFU NEOMEZENÁ DATA NA 30 DNŮ ZDARMA

• Pro smlouvy uzavřené na webu, v mobilní aplikaci nebo v samoobsluze
  • Za nově uzavřenou smlouvu, přechod z předplacené karty, prodloužení smlouvy s telefonem nebo vylepšení tarifu
  • První měsíc na vyzkoušení, jestli data v tarifu budou stačit
  • Balíček neomezených dat si zákazník sám aktivuje v mobilní aplikaci Můj T-Mobile

Praha, 1. června 2020 – T-Mobile od dnešního dne odmění všechny zákazníky, kteří si on-line sjednají hlasový tarif v mobilní aplikaci, samoobsluze nebo na webu. Na 30 dnů totiž dostanou zdarma balíček neomezených dat. Mohou si tak pohodlně vyzkoušet, zda jim data ve zvoleném tarifu stačí, nebo zda potřebují jiný tarif. Stačí uzavřít novou smlouvu, přejít z předplacené karty na tarif, prodloužit svou smlouvu s telefonem za zvýhodněnou cenu nebo přejít na vyšší tarif. Nabídka platí od 1. června pro domácnosti a drobné podnikatele.

„Uplynulé měsíce nám všem ukázaly, jak jsou mobilní data nezbytná a že spousta věcí se dá zařídit on-line, včetně tarifu od mobilního operátora. Abychom zákazníkům ukázali, že pořídit tarif on-line se u nás opravdu vyplatí, dáme jim vždy neomezená mobilní data zdarma na 30 dnů jako dárek,“ vysvětluje Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a dodává: „Chceme, aby se zákazníci v našem eShopu cítili dobře a rádi se tam vraceli.“

Jediné, co musí zákazníci pro získání neomezeného mobilního surfování udělat, je uzavřít novou smlouvu, prodloužit stávající s telefonem za zvýhodněnou cenu nebo vylepšit tarif on-line – tedy v mobilní aplikaci Můj T-Mobile, na stránkách t-mobile.cz nebo v internetové samoobsluze Můj T-Mobile.

Balíček neomezených dat na 30 dnů zdarma najde zákazník výhradně v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Na jeho aktivaci má 30 dnů. Přenosová rychlost není v balíčku nijak omezena.

Více na www.t-mobile.cz/tarify.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).