T-MOBILE DÁVÁ ZÁKAZNÍKŮM NEOMEZENÁ MOBILNÍ DATA PŘI VÝPADKU PEVNÉHO INTERNETU

• S T-Mobile nezůstane zákazník bez přístupu na internet
  • Jako první a jediný operátor v Česku nabízí T-Mobile zákazníkům mobilní internet po dobu nedostupného pevného připojení přes DSL
  • Neomezený mobilní internet na 12 hodin v balíčku Volná data

Praha, 4. prosince 2019 - T-Mobile nenechá zákazníky ve štychu ani při odstávkách pevného internetu. Jako první a jediný operátor v Česku dá zákazníkům při výpadku pevného připojení přes DSL, ať už plánovaného nebo neplánovaného, zdarma náhradu v podobě neomezeného internetu v mobilu.

Nejčastějším důvodem nedostupného pevného internetu je modernizace datových sítí, instalace nových DSLAMů. Během odstávek proto bude T-Mobile informovat zákazníky nejen o nedostupných službách, ale i o možnosti pořídit si neomezená mobilní data v podobě balíčku Volná data a využít svůj chytrý telefon jako WiFi hotspot.

„Jak vyplynulo z našich průzkumů, zákazníci kladou nejen důraz na rychlost opravy poruchy, ale uvítali by také kompenzaci nedostupných služeb a aktuální informace o stavu řešení jejich problému,“ říká Jan Resler, expert řízení zákaznické spokojenosti T-Mobile, a doplňuje: „ Téměř 90 procentům zákazníků by se jako kompenzace líbila náhrada v podobě neomezených mobilních dat.“

Balíček lze aktivovat v době nedostupných DSL služeb na 12 hodin a data z něj mají přednost v čerpání před daty z běžného tarifu či jinými balíčky. Pokud doba výpadku přesáhne 12 hodin, zákazník si může aktivovat balíček znovu.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).