T-MOBILE: DO ŠKOLY S VĚTŠÍM OBJEMEM DAT

• Nový tarif Student DATA bude v nabídce od 1. 9. 2018 jak pro nové, tak stávající zákazníky
  • Studentské tarify využívá přes 100,000 zákazníků ve věku 6 – 26 let, plná třetina je pak součástí Magenta 1 rodiny
  • „Studenti“ patří k největším „datařům“ -  v průměru měsíčně spotřebují 2 GB dat

Studentské tarify patří v nabídce T-Mobile k těm nejoblíbenějším, v tuto chvíli je využívá téměř 123,000 zákazníků. Nový školní rok mohou mladí uživatelé zahájit se zbrusu novým tarifem Student DATA, určeným zákazníkům ve věku 6 – 26 let. Ten vedle 100 minut a 100 SMS zdarma obsahuje 10 GB dat, a to za cenu 499 Kč vč. DPH. Oproti svému předchůdci, tarifu Student (449,- Kč), tak nabízí za 50 Kč 4 GB dat navíc. Nový tarif si mohou pořídit jak noví, tak stávající zákazníci – a to jak ti, kteří již nějaký studentský tarif mají (mohou přejít kdykoli během trvání své smlouvy), tak ti ostatní, kteří mohou přejít z Twist karty či prodloužit smluvní poměr právě v tarifu Student DATA. Jedinou podmínkou pořízení je věk – zákazník nesmí být starší 27 let.

Mladí zákazníci, využívající některý ze studentských tarifů (Student, S Námi pro mladé), patří k opravdu aktivním: měsíčně protelefonují přibližně hodinu a půl čistého času, odešlou v průměru 5 – 6 SMS denně a využijí přibližně 2 GB dat. Třetina „Studentů“ je registrována pod nabídkou Magenta 1 a radostně využívá sdílená data v rámci rodiny. Stávající tarify pro mladé nabízely maximálně 6 GB dat, a tak není divu, že někteří zákazníci datují i nad rámec svého tarifu a využívají některý s doplňkových datových balíčků. Právě ti jistě ocení výhodnou novinku, v podobě 10 GB.

Tarif Student DATA lze od 1. 9. 2018 pořídit ve všech standardních prodejních kanálech. K pořízení tarifu je třeba předložit pouze doklad dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny (operátor nevyžaduje ISIC kartu). U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce po předložení rodného listu nebo jiného dokladu dítěte.

Více informací najdete od 1. září na  www.t-mobile.cz/tarif-student

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.