T-Mobile nabízí neomezené datové léto a dál mění datový trh v Česku

• „Neomezená data na léto“ v aplikaci Můj T-Mobile
  • Nabídka platí do 31. srpna a lze ji aktivovat opakovaně

Praha, 17. června 2019 - Letošní léto u T-Mobile bude bezstarostné:od 20. června 2019 si zákazníci mohou v aplikaci Můj T-Mobile zdarma a opakovaně aktivovat nový balíček „Neomezená data na léto“. Nabídka platí do 31. srpna a operátor ji podpoří také kampaní se stejnojmenným názvem. Jde o další z významných kroků, kterým T-Mobile v posledních letech mění a posouvá mobilní datový trh v Česku vpřed.

Chceme našim rezidentním zákazníkům dopřát bezstarostné léto plné zážitků, kdy mohou jednoduše čerpat mnohem více dat, než jsou zvyklí. A když mluvíme o neomezených datech, tak to tak i myslíme,” říká Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodává: „Máme nejlepší mobilní síť v České republice a chceme, aby si ji naši zákazníci v létě užili naplno. Posouvat mobilní datový trh v Česku chceme i nadále a s podobnými kroky rozhodně nekončíme.“

T-Mobile byl první, kdo před dvěma lety zavedl nové tarify s výrazně vyššími datovými limity. O necelý rok později začal operátor zákazníkům dávat extra porce dat za používání více svých služeb v Magentě 1 a myslel také na příležitostné uživatele dat s předplacenou kartou, kteří od loňského prosince platí pouze za data, která využijí. Poté, co na začátku tohoto měsíce rozšířil nabídku dokoupených dat a umožnil jejich převod do dalšího měsíce, jde o další dobrou zprávu pro všechny dataře.

Letní balíček si zákazníci mohou aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile. Jeho platnost je 30denní, po jeho vypršení si stačí zapnout nový balíček na dalších 30 dní. Nabídka platí do 31. srpna do půlnoci, kdy se balíček sám vypne. V aplikaci má zákazník všechny informace po ruce, najde zde tlačítko pro aktivaci i datum platnosti balíčku. Nabídka platí pro všechny rezidentní zákazníky s hlasovým tarifem, kteří mají k dispozici určitý datový limit, tak i předplacenou hlasovou kartou Twist s aktivním datovým měsíčním nebo ročním balíčkem. Twist zákazníci si některý z měsíčních datových balíčků nebo roční balíček mohou aktivovat také jednoduše přímo v aplikaci. V rámci Evropské unie mohou zákazníci data čerpat stejně pohodlně a bezpečně jako doma, nezaplatí ani o korunu navíc. Nabídku mohou využít i firemní zákazníci, a to ti, kteří nepožívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy nebo smlouvy pro významného zákazníka.

Poněkud neomezený způsob léta u T-Mobile - Operátor letní nabídku podpoří kampaní

Nabídku neomezených dat na léto podpoří T-Mobile od 21. června také kampaní se stejnojmenným názvem. Kampaň bude nasazena v televizi, radiu, na internetu a sociálních sítích a doplní ji komunikace na pobočkách. V televizi poběží spot o délce 30 vteřin od 1. července. T-Mobile se v nové letní kampani nechal inspirovat klasickou vančurovskou větou. Na rozdíl od předlohy však hlásá, že „Tento způsob léta zdá se mi poněkud neomezeným“. Pod kampaní je podepsána kreativní agentura Saatchi & Saatchi. Televizní spot v produkci společnosti Boogie Films natočil na jeden záběr režisér Milan Balog. Plánování a nákup médií zajišťuje mediální agentura MediaCom Praha.

Více informací o neomezené nabídce dat na léto najdete od 20. června na adrese www.t-mobile.cz/neomezeneleto.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031