T-Mobile nabízí neomezené datové léto a dál mění datový trh v Česku

• „Neomezená data na léto“ v aplikaci Můj T-Mobile
  • Nabídka platí do 31. srpna a lze ji aktivovat opakovaně

Praha, 17. června 2019 - Letošní léto u T-Mobile bude bezstarostné:od 20. června 2019 si zákazníci mohou v aplikaci Můj T-Mobile zdarma a opakovaně aktivovat nový balíček „Neomezená data na léto“. Nabídka platí do 31. srpna a operátor ji podpoří také kampaní se stejnojmenným názvem. Jde o další z významných kroků, kterým T-Mobile v posledních letech mění a posouvá mobilní datový trh v Česku vpřed.

Chceme našim rezidentním zákazníkům dopřát bezstarostné léto plné zážitků, kdy mohou jednoduše čerpat mnohem více dat, než jsou zvyklí. A když mluvíme o neomezených datech, tak to tak i myslíme,” říká Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodává: „Máme nejlepší mobilní síť v České republice a chceme, aby si ji naši zákazníci v létě užili naplno. Posouvat mobilní datový trh v Česku chceme i nadále a s podobnými kroky rozhodně nekončíme.“

T-Mobile byl první, kdo před dvěma lety zavedl nové tarify s výrazně vyššími datovými limity. O necelý rok později začal operátor zákazníkům dávat extra porce dat za používání více svých služeb v Magentě 1 a myslel také na příležitostné uživatele dat s předplacenou kartou, kteří od loňského prosince platí pouze za data, která využijí. Poté, co na začátku tohoto měsíce rozšířil nabídku dokoupených dat a umožnil jejich převod do dalšího měsíce, jde o další dobrou zprávu pro všechny dataře.

Letní balíček si zákazníci mohou aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile. Jeho platnost je 30denní, po jeho vypršení si stačí zapnout nový balíček na dalších 30 dní. Nabídka platí do 31. srpna do půlnoci, kdy se balíček sám vypne. V aplikaci má zákazník všechny informace po ruce, najde zde tlačítko pro aktivaci i datum platnosti balíčku. Nabídka platí pro všechny rezidentní zákazníky s hlasovým tarifem, kteří mají k dispozici určitý datový limit, tak i předplacenou hlasovou kartou Twist s aktivním datovým měsíčním nebo ročním balíčkem. Twist zákazníci si některý z měsíčních datových balíčků nebo roční balíček mohou aktivovat také jednoduše přímo v aplikaci. V rámci Evropské unie mohou zákazníci data čerpat stejně pohodlně a bezpečně jako doma, nezaplatí ani o korunu navíc. Nabídku mohou využít i firemní zákazníci, a to ti, kteří nepožívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy nebo smlouvy pro významného zákazníka.

Poněkud neomezený způsob léta u T-Mobile - Operátor letní nabídku podpoří kampaní

Nabídku neomezených dat na léto podpoří T-Mobile od 21. června také kampaní se stejnojmenným názvem. Kampaň bude nasazena v televizi, radiu, na internetu a sociálních sítích a doplní ji komunikace na pobočkách. V televizi poběží spot o délce 30 vteřin od 1. července. T-Mobile se v nové letní kampani nechal inspirovat klasickou vančurovskou větou. Na rozdíl od předlohy však hlásá, že „Tento způsob léta zdá se mi poněkud neomezeným“. Pod kampaní je podepsána kreativní agentura Saatchi & Saatchi. Televizní spot v produkci společnosti Boogie Films natočil na jeden záběr režisér Milan Balog. Plánování a nákup médií zajišťuje mediální agentura MediaCom Praha.

Více informací o neomezené nabídce dat na léto najdete od 20. června na adrese www.t-mobile.cz/neomezeneleto.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).