T-MOBILE: NEOMEZENÁ DATA V MOBILU O 30 % VÝHODNĚJI JEN TENTO VÍKEND

• Speciální cena platí 12 měsíců na celý tarif
  • Jednoduchá aktivace v aplikaci Můj T-Mobile nebo na webu
  • Twist sada „Plaťte jen za data, která spořádáte“ také o 30 % výhodnější

Praha, 28. února 2020 – Únor si i v přestupném roce může o číslovce 30 nechat zdát, zákazníci T-Mobile si ale mohou pořídit tarif s neomezenými daty o 30 % výhodněji. Jen tento „přestupný“ víkend, od 28. února do 1. března 2020, a to v mobilní aplikaci Můj T-Mobile nebo na internetových stránkách T-Mobile. A to na celých 12 měsíců. Slevu má T-Mobile připravenou i pro Twist uživatele.

Neomezená data v mobilu využívá zhruba čtvrtina všech zákazníků, kteří přešli na novou generaci tarifů, které T-Mobile nabízí od loňského září. „Chceme dát příležitost všem zákazníkům, kteří o neomezených datech v mobilu zatím jen uvažují, ale chtěli by si vyzkoušet, jak chutná datová svoboda,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a dodává: „Využít cenově zvýhodněnou nabídku je velmi jednoduché, stačí si zapnout neomezená data v mobilní aplikaci nebo na webu.“

Zákazníci si mohou o tomto víkendu aktivovat neomezená data v mobilu a získat tak o 30 % nižší celkovou cenu za svůj tarif. Například datově neomezený tarif bez volných minut a SMS přijde na 472,50 koruny na prvních 12 měsíců. V kombinaci s neomezeným voláním a SMS jej tak lze pořídit již za 752,50 koruny (standardní cena 1075 korun). Za nejvyšší balíček Neomezená data Max, který kromě neomezených dat, nabízí i 40 GB dat v zemích Evropské unie a dalších 500 MB po celém světě, zaplatí zákazníci něco málo přes 800 korun. S neomezenými hovory a SMS bude činit cena prvních 12 měsíců jen 1102,50 koruny měsíčně.

Mimořádná nabídka v přestupný rok platí pro nové aktivace datově neomezených tarifů, přechod z předplacené karty či přenesení čísla od jiného operátora od 28. února do 1. března 2020.

Nabídka tarifu za speciální cenu čeká samozřejmě i na stávající zákazníky operátora, kteří s neomezeným datovým objemem zatím váhali. Ti, kteří na neomezených datech již frčí, mohou díky víkendové akci získat vyšší neomezený tarif za zvýhodněnou cenu na celý paušál.

Neomezená data si zákazník může aktivovat pouze v aplikaci Můj T-Mobile nebo na internetových stránkách T-Mobile. V prodejnách T-Mobile nebo na Zákaznickém centru nebude nabídka dostupná.

TarifBěžná cenaAkční cena
Neomezená data SD 675 Kč 472,50 Kč
Neomezená data HD 875 Kč 612,50 Kč
Neomezená data Max 1 175 Kč 822,50 Kč

Speciální cena čeká i na Twist uživatele. Na webu si mohou zakoupit Twist SIM kartu „Plaťte jen za data, která spořádáte“ se slevou 30 %. S počátečním kreditem 200 korun přijde na 140 korun. S touto edicí platí zákazník maximálně 10 korun za každých 100 MB spotřebovaných dat. Když nesurfuje, nic neplatí.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).