T-MOBILE PŘEDSTAVUJE VÝHODNĚJŠÍ DATOVÉ BALÍČKY PRO SURFOVÁNÍ MIMO EU

V nejnavštěvovanějších zemích světa se nově datuje až o 76 % levněji – již od 1,40 Kč / MB, ve 20 světových zemích dokonce až o 92 % levněji
Nová nabídka datových balíčků přináší nejlepší cenu na českém trhu
Zákazníci si balíček snadno zvolí na uvítací stránce v prohlížeči, výdaje mají vždy pod kontrolou

V zemích Evropské unie za ceny jako doma, ve světě nově za mnohem výhodnější ceny. T-Mobile představuje před startem dovolenkové sezóny nové datové balíčky pro roaming, které přináší nejlepší nabídku na trhu. Ceny v nejnavštěvovanějších destinacích snižuje operátor až o 76 %, v dalších 20 zemích světa až o 92 % a přináší sazbu až 1,40 Kč / MB. Nabídka platí pro všechny zákazníky včetně majitelů předplacených karet.

Nové balíčky Svět pro 40 nejpopulárnějších zemí mají velikost 100, 250 a 500 MB a budou dostupné od 25. června 2018. Zákazníkům se objeví na uvítací stránce v prohlížeči telefonu při přihlášení do zahraniční sítě. Za zobrazení uvítací stránky zákazníci nic neplatí a v případě, že si nevyberou žádný z nabízených balíčků, telefon se ani bez jejich vědomí nepřipojí k internetu a nemusí se obávat neočekávaných nákladů.

Mezi zmíněných 40 nejpopulárnějších destinací patří (vyjma EU, Islandu, Norska a Lichtenštejnska, kde platí pro zákazníky podmínky jako v Česku) například Švýcarsko, Spojené arabské emiráty, Bosna a Hercegovina, Egypt, USA, Turecko, Vietnam či Rusko.

Skoro poloviční cenu má i datový balíček pro téměř všechny zbývající země světa – 100 MB vyjde na 1 399 Kč (původně 2 750 Kč). V zemích s extrémně drahými datovými službami jako Angola, Maledivy, Etiopie či Seychely datové balíčky k dispozici nejsou a datové služby budou účtovány po jednotkách 1 MB.

„Dlouhodobě naše zákazníky chráníme před neočekávanými výdaji a už od roku 2014 se jim před připojením k internetu v rámci roamingu ve světě zobrazuje bezplatná uvítací stránka,“ vysvětluje Petra Běláková, manažerka segmentu trhu zodpovědná za roamingové služby. „Informace o zůstatku dat v zakoupeném balíčku pak mají zákazníci neustále pod kontrolou jak v aplikaci Můj T-Mobile, tak i na stránce v prohlížeči telefonu.“

Kompletní nabídka včetně zemí bude aktualizována 25. 6. na webu www.t-mobile.cz/roaming.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.