T-MOBILE PŘICHÁZÍ S NOVOU NABÍDKOU: EXTRA PRO PODNIKATELE

Extra pro podnikatele přináší spoustu výhod při spojení více produktů a služeb pod jednou smlouvou

Stačí pravidelná měsíční útrata alespoň 1000 Kč bez DPH na všech číslech dohromady

Zákazník získá zajímavé bonusy a slevy

T-Mobile spustil novou nabídku pro malé a střední české firmy a živnostníky s názvem Extra pro podnikatele. Ti si nyní nově mohou spojit do jedné smlouvy mobilní a pevné volání a pevné i mobilní internetové připojení.

Získají tím výhodnější ceny na stávající tarify, objemné balíčky volných minut a sms, levnější připojení k pevnému internetu a slevu na nové zařízení a to až do výše 8000 Kč. Tuto slevu mohou podnikatelé, dle vlastního výběru, čerpat kdykoliv, a to i na více zařízení a příslušenství. Podmínkou pro zařazení do Extra pro podnikatele je pravidelná měsíční útrata alespoň ve výši 1000 Kč bez DPH a to na všech číslech dohromady. Do této útraty se počítají platby nejen za hlasové a mobilní služby a internet, ale i za produkty T-Mobile elektronické poklady pro evidenci tržeb, T-Mobile TV a Chytré auto.

„Přicházíme s individuální nabídkou designovanou na míru pro potřeby menších a středních podnikatelů. Chceme jim umožnit co největší flexibilitu v rámci jedné sjednané smlouvy. Navíc získají slevu na hardware, kterou je možné rozdělit v čase a podle vlastních potřeb,“ říká výkonný ředitel firemního segmentu T-Mobile Petr Jeřábek.

Nabídka platí od 19. března 2018. Ke stejnému datu je spuštěna i marketingová komunikační kampaň a to jak v tištěných tak i digitálních médiích. Více na webové stránce: www.t-mobile.cz/extra

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031