T-Mobile přináší zákazníkům aplikaci UBER

• Sleva na první jízdu po Praze 500 Kč
  • Bezhotovostní platba
  • Pro iOS, Android a Windows

V Praze, 30. července – T-Mobile se připojil k mezinárodní spolupráci v rámci celé skupiny a svým zákazníkům přináší od 1. 8. 2015 praktickou aplikaci UBER se zajímavou výhodou. Klienti operátora získají na první cestu po Praze slevu 500 Kč. Cestující navíc nepotřebují hotovost – jízdné se automaticky odečítá z registrované platební karty, přičemž účtenka je klientovi odeslána bezprostředně po jízdě e-mailem.

Aplikace nabízí v současnosti jízdy pouze v hlavním městě. Zájemci mohou volit mezi dvěma možnostmi – UberPOP a UberBLACK. Zatímco  varianta POP nabízí  jízdy běžným vozem, s  BLACK verzí pro klienta přijede luxusní sedan.

Jak získat slevu?

Postup je velmi jednoduchý: stačí se od soboty zaregistrovat přes www.nasimproradost.cz nebo si do chytrého telefonu stáhnout aplikaci UBER a zadat promokód 5KILO. Ten lze čerpat pouze jednorázově, na první cestu.

Aplikace nabízí i odhad ceny za zvolenou trasu. Pokud suma přesáhne výši slevy, zbytek částky klient doplatí ze zadané karty. Při nižší částce se zbytková hodnota slevy nepřenáší na další jízdu. Aplikace funguje na operačních systémech iOS, Android i Windows.

Akce platí do 31. 12. 2015.
Sleva zadaná do aplikace expiruje 31. 1. 2016.

Více informací od 1. srpna na www.nasimproradost.cz.

O společnosti Uber

Uber je technologická firma, která propojuje uživatele s možnostmi tzv. on-demand economy skrze aplikaci v chytrém telefonu. Pomáhá uživatelům dostat se k alternativním formám přepravy, rozvozu jídla, cargo a zásilkových služeb.. Platforma Uber je v současnosti k dispozici ve více než 320 městech a 59 zemích po celém světě, kde pomáhá lidem rozvíjet způsoby přemisťování a poznávat své město. Více informací o Uber na www.uber.com/cities/prague nebo www.blog.uber.com/prague.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).