T-Mobile se zaměří na bezpečnost, nabídne antivir zdarma

Antivirus Eset ve verzi Premium na rok zdarma
Tablet Huawei podporující LTE s tarifem Sdílený internet za 299 Kč měsíčně
Tipy a rady pro bezpečné surfování a ochranu osobních dat zákazníků

Ústředním tématem únorové nabídky T-Mobile bude bezpečnost dat se zaměřením na síť nejrychlejšího mobilního internetu LTE. Operátor nabídne zákazníkům antivirovou aplikaci od firmy Eset v běžně placené verzi Premium na rok zdarma a LTE tablet za 1 Kč a následně s tarifem Sdílený internet za 299 Kč měsíčně. Součástí kampaně bude také vzdělávání klientů v oblasti bezpečnosti dat, mimo jiné prostřednictvím speciální microsite www.t-mobile.cz/vevasichsluzbach. V hlavní roli kampaně se opět objeví Ivan Trojan, tentokrát jako tajný agent.

„Bezpečnost dat našich zákazníků považujeme za zásadní téma. Chceme proto poukázat na výhody našich mobilních sítí, zejména LTE, i v tomto ohledu a nabídkou antiviru zdarma ještě dále posílit zabezpečení chytrých telefonů či tabletů našich klientů,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu pro rezidentní segment v T-Mobile, a dodává: „Zároveň budeme zákazníkům dávat tipy pro bezpečné uživatelské chování na internetu, aby sami svým přístupem minimalizovali možná bezpečnostní rizika.“

Operátor všem svým zákazníkům přináší prémiovou verzi antivirového programu Eset pro smartphony a tablety s operačním systémem Android na jeden rok zdarma (běžně stojí 289 Kč ročně). Tuto výhodu si mohou všichni klienti T-Mobile jednoduše aktivovat přímo v nastavení aplikace po jejím stažení, a to až do 30. 4. 2015.

Další únorovou nabídkou je praktický tablet Huawei MediaPad T1 LTE s tarifem Sdílený internet za 299 Kč měsíčně. Cena se skládá z 99 Kč za službu Sdílený internet a 200 Kč měsíční splátky za tablet (na místě 1 Kč a pak 23 měsíčních splátek). Základní cena tabletu je přitom 4 601 Kč.

Za poslední tři roky T-Mobile investoval do modernizace a posílení bezpečnostních prvků své infrastruktury více než 50 milionů korun – mimo jiné za ochranu proti malwaru, monitoring incidentů, zabezpečení interní sítě či za Bezpečnostní dohledové centrum, které je v provozu po celý rok 24 hodin denně sedm dní v týdnu. Koncem loňského roku operátor úspěšně čelil výrazně silnějším DDoS útokům (více v této tiskové zprávě).

Bližší informace o nové nabídce na www.t-mobile.cz/vevasichsluzbach.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031