T-Mobile si v tendru desetiletí vybral WPP

Praha, 27. září 2021 - T-Mobile Czech Republic mění svoji kreativní agenturu. Ve výběrovém řízení, které se konalo po deseti letech a které startovalo již koncem dubna 2021, zvítězila pražská WPP. T-Mobile tedy pokračuje v duchu inovativního přístupu k marketingové komunikaci a od 1. ledna 2022 bude spolupracovat se speciálně sestaveným týmem napříč agenturami WPP – VMLY&R, Ogilvy a Wunderman Thompson. Ten bude pro mobilního operátora zajišťovat služby zahrnující ATL i BTL komunikaci, aktivity na sociálních sítích a služby spojené s retailovou komunikací, a vystřídá tak dlouhodobého partnera magentového operátora agenturu Saatchi&Saatchi.

Online a digitální komunikace nebyla součástí vypsaného tendru, a i nadále ji pro T-Mobile bude mít na starosti agentura Proboston.

Jeden z největších reklamních zadavatelů v České republice T-Mobile Czech Republic hodnotil výkony agentur komplexně od strategického přemýšlení nad značkou a kreativních kompetencí, přes klientský servis, vnímání komunikace v rámci 360°, až po podporu ze strany managementu agentury, týmového ducha a předpoklady pro fungující partnerství. Agentura WPP předvedla ve výše uvedených parametrech nejlepší a nejkonzistentnější výkon a po zásluze zvítězila.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).