T-Mobile spouští pět nových datových Twist balíčků

• Dva datové balíčky s neomezeným přístupem na sociální sítě
  • Tři balíčky kombinující hlas, data a SMS

T-Mobile připravil pro zákazníky pět nových Twist balíčků, z nichž si vybere určitě každý. Internet na týden+ a Internet na měsíc+ přinášejí navíc, na rozdíl od variant bez „+“, neomezený přístup na sociální sítě. Další tři týdenní balíčky označené jako „Pohromadě“ kombinují hlas, data a SMS. Nová nabídka platí od 24. srpna 2015. Stávající balíčky pro volání zůstávají beze změny.

„T-Mobile v současné době pokrývá superrychlým internetem již 95 % populace. V souvislosti se stoupajícím pokrytím LTE a vyšší penetrací chytrých telefonů se logicky zvyšuje i poptávka Twist zákazníků po vhodných datových balíčcích,“ říká Tomáš Ryšavý, ředitel pro rezidentní segment v T-Mobile, a dodává: „Po dubnovém spuštění balíčků s neomezeným voláním a květnovém obohacení datových balíčků tak nyní přicházíme s dalšími novinkami pro Twist klienty.“

Nabídka zaměřená na potřeby fanoušků sociálních sítí s neomezeným přístupem na Facebook, Twitter a další sítě nově přináší dva datové balíčky:

• Internet na týden+ s datovým limitem 50 MB za 99 Kč/týdně
  • Internet na měsíc+ s limitem 500 MB za 399 Kč/měsíčně

Balíčky Internet na týden a Internet na měsíc zůstávají zachovány ve stávající podobě.

Pro zákazníky, kteří se nechtějí omezovat výběrem mezi voláním nebo daty, pak přináší tři týdenní balíčky kombinující volání, data a, v jednom případě, SMS: Pohromadě MINI, Pohromadě STANDARD a Pohromadě MAX (blíže viz tabulka).

BalíčekPohromadě MINIPohromadě STANDARDPohromadě MAX
Volání

Neomezeně na čísla značky

T-Mobile 19–7 hodin

Neomezeně na čísla značky

T-Mobile

Neomezeně do všech sítí

v ČR

Data 25 MB 40 MB 100 MB
SMS - - Neomezeně do všech sítí v ČR
Cena 49 Kč 99 Kč  249 Kč

Zákazníci si balíčky mohou objednat pomocí bezplatné SMS, samoobsluhy Můj T-Mobile a některé z nich i pomocí úvodní stránky pro využití dat.

Kompletní nabídka Twist balíčků zde: www.t-mobile.cz/balicky.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).