T-MOBILE TELEVIZE UŽ ZA 49 KČ, NOVÉ TELEVIZORY PHILIPS V NABÍDCE

• Tarif XS jen za 49 Kč na první měsíc
  • Nové UHD televizory Philips v nabídce od 400 Kč měsíčně
  • T-Mobile televize i nadále s kanály jako Eurosport či Discovery

Praha, 15. června 2020 – Více než třetinu tuzemských krajů čeká vypínání pozemního televizního vysílání ve formátu DVB-T. S T-Mobile televizí mohou české a moravské domácnosti jednoduše vyřešit tento problém. Navíc T-Mobile od dnešního dne nabízí tarif XS na první měsíc za zvýhodněnou cenu 49 Kč. A kdo přemýšlí o novém televizoru, může si u operátora pořídit novou UHD TV značky Philips s cenou zvýhodněnou o téměř 50 %.

„Ještě zhruba 1,5 milionu tuzemských domácností musí letos vyřešit konec TV vysílání ve formátu DVB-T. Výhody T-Mobile televize si mohou zákazníci vyzkoušet s našim tarifem XS, který je až do konce prázdnin k dispozici za zvýhodněnou cenu,“ říká Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a upřesňuje: „První měsíc přijde jen na 49 Kč, standardní cena činí 149 Kč měsíčně.“

S tarifem XS získají diváci 52 programů, z toho 34 v HD kvalitě. Zároveň mohou využít všech výhod T-Mobile televize – sedmidenní zpětné zhlédnutí, možnost nahrávání 60 hodin záznamu uložených až na 30 dnů, balíčky programů nebo sledování vysílání na dalších 4 mobilních zařízeních. Tarif XS je dostupný pro všechny televizní služby T-Mobile: T-Mobile TV, T-Mobile SAT TV a T-Mobile Optic TV. Z programové nabídky XS mohou zákazníci přejít na vyšší tarif, případně tarif XS kdykoliv zrušit bez sankce.

Nové telky k T-Mobile televizi od 400 Kč měsíčně

T-Mobile zároveň rozšiřuje svou nabídku televizorů za mimořádnou cenu. Oproti jiným prodejcům najdou zákazníci u T-Mobile cenovku téměř o polovinu nižší. Stačí jen uzavřít nebo prodloužit smlouvu na T-Mobile televizi s tarifem S a vyšším. Na výběr jsou dva UHD televizory Philips s úhlopříčkou 43 nebo 50 palců.

Díky splátkám bez navýšení přijde model 43PUS8505 na 400 Kč měsíčně (23 měsíců) a první splátka činí jen 1 Kč. Nebo může zákazník rovnou zaplatit celou cenu 9 201 Kč (obvyklá cena 16 999 Kč). Ani v případě padesátipalcové 50PUS8505 splátky nezruinují rodinný rozpočet. První měsíc je za 1 Kč a pravidelná měsíční splátka činí 450 Kč (23 měsíců). Celkem tedy nová telka přijde na 10 351 Kč (běžná cena 19 999 Kč).

Pořízení TV Philips u T-Mobile má kromě lepší ceny ještě jednu výhodu. „Zákazník si už nemusí platit za pronájem set-top boxu, stačí si do Smart TV nainstalovat naši aplikaci T-Mobile TV GO,“ doplňuje Spurný.

Nejen Eurosport stále v nabídce T-Mobile televize

Díky svému strategickému partnerství se společností Discovery nabídne T-Mobile divákům vedle prémiového obsahu dostupného na kanálech Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Fine Living, Investigation Discovery, Discovery Science a Discovery Turbo Extra také v budoucnu speciální vzdělávací obsah v podobě služby Videotéka nebo Eurosport 4K. Sportovním fanouškům tak s T-Mobile televizí neuniknou jejich oblíbené sportovní soutěže, jako jsou všechny čtyři tenisové Grand Slamy, ATP turnaje, největší cyklistické závody roku včetně Tour de France nebo olympijské hry.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).