T-MOBILE VYLEPŠUJE NABÍDKU PRO STUDENTY

• Dva nové studentské tarify pro nové a stávající zákazníky do 27 let
  • Na surfování 6 GB nebo 16 GB dat
  • 100 minut, neomezené SMS a 6 GB dat za 425 korun měsíčně

Praha, 27. listopadu 2019 - T-Mobile po zářijovém představení nových tarifů s pořádnou porcí dat přichází s nabídkou pro mladé zákazníky. Od zítřejšího dne nabízí dva vylepšené tarify pro všechny studenty do 27 let věku. Stejně jako nová generace tarifů přináší zákazníkům hlavně velký objem dat navíc.

S tarifem Student získá zákazník 100 minut, neomezené SMS a 6 GB dat za 425 Kč měsíčně. Oproti stávající podobě tak mladí zákazníci dostanou o 4 GB více, přičemž měsíční útrata jim vzroste o zanedbatelných 26 korun.

Mladí si dnes bez internetu nedovedou představit svou existenci, a proto pro ně T-Mobile vylepšil i tarif Student DATA. Jeho hlavní výhodou je 16 GB dat plus 100 minut a 100 SMS do všech sítí. To vše za 575 korun. Dosud přišel Student DATA na 499 Kč s 10 GB dat.

„Tarify pro mladé patří dlouhodobě k nejoblíbenějším nabídkám T-Mobile a využívá je 10 % našich zákazníků,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplňuje: „Studenti jsou datově nároční zákazníci, což se potvrdilo v létě, kdy téměř všichni využili naší nabídky neomezených dat.“

Nové tarify pro mladé lze od 28. 11. 2019 pořídit ve všech standardních prodejních kanálech nebo na speciální internetové stránce www.t-mobile.cz/student. Oba tarify splňují podmínky pro zařazení do rodinného řešení Magenta 1 a díky tomu tak zákazníci získají ještě výhodnější ceny.

K uzavření smlouvy s výhodou pro studenty stačí předložit doklad dokazující, že uživatel ještě neoslavil sedmadvacáté narozeniny (operátor nevyžaduje ISIC kartu). U zákazníků mladších 18 let pak smlouvu může uzavřít zákonný zástupce po předložení rodného listu nebo jiného dokladu dítěte.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031