T-Mobile zlevní telefony Huawei o 2 000 Kč, přidá data navíc zdarma

Všechny telefony Huawei budou v únoru u T-Mobile o 2 000 Kč levnější
Ke každému zakoupenému přístroji data navíc zdarma na tři měsíce
Nejlevnější LTE telefon už za 1 190 Kč jednorázově, nebo za 50 Kč měsíčně

Zákazníci T-Mobile si budou moci pořídit nový telefon s podporou LTE levněji a navíc si ho za zvýhodněných podmínek důkladně vyzkoušet. Operátor totiž v únoru sníží ceny celé řady těchto zařízení o 2 000 Kč a ke každému prodanému přístroji přidá velký objem dat mobilního internetu na tři měsíce zdarma. Kromě toho si lidé budou moci svůj nový LTE telefon bezplatně vyměnit za jiný model, a to do 30 dnů od jeho zakoupení.

„Chceme, aby výhody našeho nejrychlejšího mobilního internetu mohlo využívat co nejvíce našich zákazníků, proto jim vycházíme vstříc novými a ještě výraznějšími slevami na LTE telefony, mobilním internetem zdarma a možností bezplatné výměny,“ říká Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile.

Zlevnění o 2 000 Kč se bude týkat celkem 13 modelů telefonů Huawei zakoupených u operátora v období od 1. do 28. února 2017 spolu s uzavřením, nebo prodloužením smlouvy na 24 měsíců. Nejlevnějším LTE telefonem v nabídce T-Mobile se díky slevě stane Huawei Y5 II, který si zákazníci budou moci pořídit buď jednorázově za 1 190 Kč, nebo na splátky bez navýšení už od 50 Kč měsíčně. K přístroji zákazník dostane 10 GB dat měsíčně na dobu tří měsíců.

Pokud zákazník nebude s vybraným telefonem spokojen, operátor mu umožní bezplatnou výměnu za jiný model do 30 dnů od zakoupení. Více o této výhodě od 1. února na stránce https://www.t-mobile.cz/telefony.

Sleva na zařízení platí pro rezidentní zákazníky a živnostníky, data navíc jsou určena jen rezidentům. Kampaň bude pokračovat i v březnu, a to s jinou značkou telefonů.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).