T-Mobile zrychluje svůj Pevný internet

Nový tarif XL přinese rychlost až 250 Mbit/s za 799 Kč měsíčně
Tarif L s až 100 Mbit/s bude nově dostupný i ve variantě připojení přes VDSL

T-Mobile k 1. 2. 2018 zrychlí svůj Pevný internet – ke stávajícím tarifům S, M a L přidá nový tarif XL s maximální rychlostí stahování až 250 Mbit/s. Ten bude dostupný ve variantě připojení přes VDSL. Tarif L poskytující maximální rychlost stahování 100 Mbit/s, který byl doposud dostupný jen ve variantě připojení přes LTE, bude navíc od uvedeného data možné využívat také přes VDSL. Podrobnosti o nové nabídce Pevného internetu udává následující tabulka:

T-Mobile nabízí Pevný internet ve dvou variantách připojení – přes VDSL nebo přes LTE. Zákazníkům, kteří projeví o některý z tarifů této služby zájem, vždy operátor vybírá z obou variant tu vhodnější z hlediska dostupnosti v jejich lokalitě. Pokud jsou dostupné obě technologie, doporučí tu, která v daném místě poskytuje vyšší kvalitu připojení.

Loňský rok byl pro T-Mobile nejúspěšnějším rokem v prodeji Pevného internetu – počet jeho uživatelů se meziročně zvýšil o 31 %. Vylepšení nabídky tarifů je součástí strategie konvergence mobilních a fixních služeb, v jejímž rámci se magentový operátor zaměřuje mimo jiné právě na rozšiřování a vylepšování pevného připojení.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s více než 6,2 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).