t-music chart upravuje svůj formát

• t-music chart dál pokračuje na Evropě 2, ale část televizního obsahu se přesunuje na internet a opouští obrazovky TV Prima
  • Portál www.t-music.cz kromě klipů v plné délce obohatí také rozhovory a reportáže z hudební branže

Praha 31. srpna 2007 - Se začátkem školního roku přichystal T-Mobile pro všechny hudební fanoušky změnu týkající se TV vysílání a internetových stránek t-music. Reportáže a rozhovory se z televizní obrazovky přesouvají na portál www.t-music.cz. Rozhlasová podoba žebříčku t-music zůstává na stanici Evropa 2 v nezměněné podobě.

"Za tři roky existence televizního pořadu jsme s TV Prima vytvořili velmi úspěšný koncept, nicméně každý formát potřebuje čas od času nový impuls," říká Michal Němec, ředitel služeb mobilních portálů společnosti T-Mobile, a dodává: "Nyní se zaměřujeme v naší hudební strategii především na mladé posluchače, a jak ukázaly průzkumy trhu, celoplošné plnoformátové televizní vysílání není nejefektivnějším nástrojem, jak hudební komunity oslovit." Proto se obě strany - T-Mobile a TV Prima - rozhodly dosavadní spolupráci ukončit.

Videoklipy písní v plné délce a internetová verze žebříčku zůstávají nadále na www.t-music.cz. Portál navíc nabídne i reportáže z vybraných akcí a rozhovory s umělci z hudební branže.

Vysílání t-music chart na radiu Evropa 2 zůstává beze změny. Premiéru uslyší diváci jako obvykle v pátek od 18.00 do 20.00, reprízu pak v neděli od 16.00 do 18.00 hod.

t-music
t-music reprezentuje všechny hudební aktivity společnosti T-Mobile určené hlavně mladým lidem žijícím aktivním životem, pro které je hudba nedílnou součástí každého dne. Hudební portál www.t-music.cz nabízí internetový obchod s digitální hudbou t-music PLAY, uvítacími tóny a ringtony , t-music chart s videoklipy či novinky ze světa hudby. Prostřednictvím t-music přináší T-Mobile koncerty českých i zahraničních interpretů, podporuje hudební festivaly a díky portálu www.stage.cz také začínající interprety.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).