Tarify BAV SE: hudba zdarma pro všechny uživatele

• Za jeden měsíční paušál volání, SMS, MMS a neomezené stahování hudby
  • V nabídce je 300 000 skladeb bez ochrany proti kopírování

Praha 22. března 2010 - T-Mobile razantně vylepšuje své tarify pro mladé BAV SE a BAV SE s Mých5. Každý jejich uživatel může ode dneška zcela bez omezení stahovat hudbu z katalogu 300 000 skladeb od vydavatelství Universal Music, které budou k dispozici bez DRM - ochrany proti kopírování. T-Mobile tak jako první na českém trhu přináší hudbu zcela bez kompromisů. Nabídka platí až do konce letošního roku.

"Tarify pro mladé se díky neomezenému stahování hudby stávají bezkonkureční nabídkou na českém trhu," upozorňuje Michal Němec, ředitel portálových služeb společnosti T-Mobile a dodává: "Tato výhoda platí jak pro nové, tak i pro naše stávající uživatele tarifů BAV SE a BAV SE s Mých5."

Každý současný i nový uživatel BAV SE a BAV SE s Mých5 může nyní bez jakéhokoliv omezení stahovat z nabízeného katalogu libovolné množství skladeb. Přísun muziky jej ale nebude stát ani korunu navíc - zákazník neplatí nic za jednotlivé písničky ani za datové přenosy při stahování přímo do svého telefonu, tato výhoda je v ceně tarifu. To je nabídka na českém trhu zcela unikátní. BAV SE tarify jako jediné na českém trhu umožňují za jednu paušální platbu nejen klasické mobilní služby jako volání, SMS či MMS, ale i stahování hudby úplně bez limitů.

Navíc bude produkce od interpretů jako je Lady Gaga, Rihanna, Chinaski, The Cure zcela bez ochrany proti kopírování (DRM). A zákazníkům zůstane hudba natrvalo, bez jakýchkoliv časových omezení.

Universal Music jako největší světové hudební vydavatelství přistoupilo k poskytnutí svých skladeb bez ochrany proti kopírování, což by mělo vést k zatraktivnění legálního stahování u nás podobně jako je tomu ve světě.

Skladby určené pro bezplatné stahování jsou k dispozici v samostatném katalogu, do kterého mají přístup pouze příslušná telefonní čísla uživatelů BAV SE a BAV SE s Mých5. Hudbu je možné zdarma stahovat přímo do mobilního telefonu z WAPového portálu t-zones nebo z portálu web'n'walk. Každý si tak může naprosto kdekoliv a kdykoliv "napumpovat" telefon svými oblíbenými songy.

BAV SE s Mých5
Měsíční paušál 99 Kč
Volání na Mých5 2,90 Kč
Volání na ostatní čísla 4,90 Kč
SMS na Mých5 zdarma
SMS na ostatní čísla 1,00 Kč
Stahování hudby zdarma

BAV SE
Měsíční paušál 228 Kč
Volné minuty 50
Volné SMS 100
T-Mobile a pevné sítě v ČR špička 4,20 Kč
T-Mobile a pevné sítě v ČR mimo špičku 2,28 Kč
Ostatní mobilní sítě v ČR 5,40 Kč
SMS 1,20 Kč
Stahování hudby zdarma
Poznámka: Ceny jsou uvedeny včetně DPH: tarify BAV SE a BAV SE s Mých5 s neomezeným přístupem k hudbě jsou určeny pouze pro osoby ve věku od 6 do 26 let.