TELEVIZE OD T-MOBILE NA DVA MĚSÍCE ZA POLOVINU CENY

• Akce pro internetovou, satelitní i optickou TV
  • Premier Sport HD a Nova Sport 2 HD v únoru a březnu také v tarifu S
  • Třetina titulů z Videotéky ke zhlédnutí zdarma

Praha, 1. února 2021 – Pořídit si televizi od T-Mobile je teď ještě o něco výhodnější. Od dnešního dne čeká na všechny nové uživatele TV služeb na dva měsíce 50% sleva z pravidelného paušálu. Od tarifu S výše pro internetovou, satelitní a optickou TV. Aby T-Mobile potěšil nejen nové i stávající zákazníky zařadí navíc T-Mobile od 2. února do konce března do tarifu S sportovní kanály Premier Sport HD a Nova Sport 2 HD. Ve Videotéce se pak výrazně rozšíří nabídka titulů dostupných zdarma.

„Velmi nás těší zájem o naši televizní nabídku. Na konci roku jsme přinášeli TV vysílání téměř 190 tisícům zákazníků,“ říká Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a dodává: „Abychom brzo pokořili hranici 200 tisíc, připravili jsme zvýhodněnou akci pro nové zákazníky a pro stávající vylepšení programové nabídky a Videotéky.“

Získat televizi od T-Mobile na dva měsíce za polovinu mohou všichni noví zákazníci, pokud si objednají T-Mobile TV, T-Mobile Optic TV nebo T-Mobile SAT TV od 1. 2. do 31. 3. 2021. Zároveň si od 2. února mohou zdarma vychutnat ten nejlepší fotbal z britských ostrovů, zápasy UFC či Super Bowl na programu Premier Sport HD. A to už v tarifu S, kam T-Mobile do konce března také přidá Nova Sport 2 HD. Kdo dá raději přednost filmovým zážitkům či dokumentům, užije si v únoru a březnu rozšířenou nabídku Videotéky. Ve videotéce bude celá třetina titulů dostupná zdarma.

TarifAkční cenaStandardní cenaSleva
S 199,50 Kč 399 Kč 50 %
M 249,50 Kč 499 Kč 50 %
L 299,50 Kč 599 Kč 50 %
XL* 449,50 Kč 899 Kč 50 %

Poznámka: tarif dostupný jen pro T-Mobile TV (IPTV)

Pro sledování televize od T-Mobile mohou zákazníci využít internetové připojení, optickou síť, satelitní vysílání nebo svá mobilní zařízení díky jedné aplikaci T-Mobile TV GO. S jednou smlouvou mohou zákazníci sledovat digitální T-Mobile TV přes internet až na dvou set-top boxech a čtyřech dalších zařízeních – Smart TV, notebook, počítač, tablet či telefon. Aplikace T-Mobile TV GO nabízí také sedmidenní archiv a možnost si oblíbené pořady nahrát a uložit až na 30 dnů.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).