Vánoce u T-Mobile plné dárků

• Čím více služeb, tím lepší odměna
  • Libo fotorámeček, netbook, nebo HD LCD televizor?

Praha, 26. října 2010 – Letošní Vánoce u T-Mobile jsou bohaté na dárky, a to jak pro stávající, tak nové zákazníky. Při uzavření smlouvy na dobu určitou klient dostane některý ze tří typů dárků – digitální fotorámeček, netbook, nebo LCD HD televizor. Princip rozdělování je jednoduchý: čím více služeb si zájemce vezme, tím hodnotnější odměnu dostane.

„Dárky, radost, úsměv – to všechno k Vánocům neodmyslitelně patří. Rádi bychom letos ocenili ty, kteří si naši společnost vyberou nebo vybrali za svého partnera v oblasti telekomunikací,“ říká Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile, a doplňuje: „Přejeme si, aby jejich radost trvala co nejdéle. Vybrané dárky zpříjemní našim zákazníkům nejen konec roku, ale i celý nový rok.“

Každý, kdo si v době od 1. listopadu aktivuje některou z vybraných služeb na dobu určitou, dostane
od T-Mobile jeden z úžasných dárků. Nabídka je určena nejen pro nové zákazníky, ale i pro stávající, kteří se rozhodnou prodloužit svoji smlouvu. Vánoční akci je možné využít až do konce letošního roku nebo do okamžiku, ve kterém budou zásoby dárků zcela vyčerpány.

Digitální fotorámeček
Originální fotorámeček s USB rozhraním, čtečkou paměťových karet a dálkovým ovládáním dostanou všichni ti, kteří si pořídí některý z hlasových tarifů, ADSL internet, Internet na cesty nebo T-Mobile Televizi na dobu určitou (24/36 měsíců). Nabídku ideálního zařízení pro prohlížení snímků blízkých, panoramat z dovolené nebo povedených momentek lze využít rovněž i v případě přechodu z Twistu na paušál. Fotorámeček bude uživateli po úspěšné aktivaci doručen zdarma poštou.

Netbook Acer Aspire One D255
Acer Aspire One bude rozdávat T-Mobile k objednávce dvou služeb. Stávající zákazníci mají výhodu, neboť jim stačí prodloužit účastnickou smlouvu k hlasovému tarifu na dobu určitou a k tomu si zvolit jednu z těchto nabídek:

Malý, ale praktický netbook získají rovněž noví klienti. Stačí si aktivovat jakýkoliv z hlasových tarifů + jednu z výše uvedených služeb, a to vždy na dobu určitou (24/36 měsíců). Balíček s netbookem bude po úspěšném spuštění obou vybraných služeb doručen kurýrem až do domu. V případě nové nebo prodloužení stávající smlouvy k hlasovému tarifu nahrazuje počítač telefon za dotovanou cenu, a proto není možné využít zvýhodnění HIT. U ostatních služeb lze získat koncová zařízení za zvýhodněnou cenu, např. modem či satelitní přijímač za 1 Kč.

LCD HD televizor
Televizi má většina českých domácností, ale jen třetina z nich se dívá na LCD obrazovku. O letošních Vánocích se jejich počet určitě zvýší, protože se k nim přidají zákazníci T-Mobile, kteří zvolí kombinaci tří služeb. Stávajícím klientům stačí prodloužit smlouvu na hlasový tarif a přidat dvě služby z kombinací popsaných níže. LCD HD televizor LG 32LD350 pak bude dovezen zdarma kurýrem po zprovoznění všech služeb. Noví zákazníci také nepřijdou zkrátka. Stačí, když si zvolí některou z uvedených kombinací:

U aktivace či prodloužení mobilního hlasového tarifu nahrazuje televizor telefon za zvýhodněnou cenu, a proto nelze využít zvýhodnění HIT. U ostatních služeb lze například modem či satelitní přijímač pořídit za dotovanou cenu od 1 Kč.

Dárek Digitální fotorámeček Netbook Acer Aspire One D255 LCD HD televizor LG 32 LD350
Určen komu Noví i stávající zákazníci Noví zákazníci nebo stávající při prodloužení smlouvy či přechodu z Twistu na paušál
Aktivace služby/kombinace aktivovaných služeb Mobilní hlas - -
ADSL internet Mobilní hlas + ADSL internet Mobilní hlas + ADSL internet + T-Mobile Televize
Internet na cesty Mobilní hlas + Internet na cesty Mobilní hlas + Internet na cesty + ADSL internet
T-Mobile Televize Mobilní hlas + T-Mobile Televize Mobilní hlas + T-Mobile Televize + Internet na cesty

Pozn.: nabídka platí pro smlouvy uzavřené na dobu určitou (24/36 měsíců)

Uvedené služby lze využít v kombinaci s balíčky 2v1 a 3v1. Pevný ADSL internet na doma lze tak koupit již od 399 Kč, Internet na cesty dokonce jen za 249 Kč a satelitní T-Mobile Televizi za 449 Kč měsíčně.

Například netbook Acer tak může stávající zákazník pořídit jen za 249 korun s DPH měsíčně. Stačí prodloužit smlouvu k hlasovému tarifu a v rámci balíčku 2v1 si k němu vzít Internet na cesty. Pokud přihodí ještě ADSL internet na doma za 399 korun s DPH, dostane od T-Mobile LCD HD televizor.

Základní technické parametry dárků:

Fotorámeček - úhlopříčka 17,5 cm, rozhraní USB 2.0 pro připojení USB Flash disku, integrovaná čtečka paměťových karet SD/MMC/SDHC, dálkové ovládání

Netbook Acer Aspire One D255 – 10,1''LED LCD displej (1024x600), CPU Intel Atom N450, paměť RAM 1 GB, pevný disk 160 GB, WLAN 802.11 b/g/n, OS Windows XP Home

Televizor LG 32LD350 - úhlopříčka 32'' (80cm), rozlišení FULL HD 1920 x 1080, dynamický kontrast 50 000 : 1, integrovaný digitální turner DVB-T (MPEG2/MPEG4, HD), prostorový zvuk se systémem Infinite Sound laděný mistrem zvuku Markem Levinsonem, vstupy: 2x HDMI, 1x VGA (D-SUB), 1x komponentní, 1x SCART