VÁNOČNÍ DÁRKY BUDOU I POD KAKTUSEM

• Pro stávající uživatele balíček 6 GB a neomezená data na sociální sítě za 200 korun
  • Pro nové zákazníky balíček na limitované edici SIM karet za 200 Kč včetně kreditu 100 Kč

Praha, 2. prosince 2020 – Letos budou s Kaktusem boží Vánoce. Virtuální mobilní operátor má totiž pro své zákazníky balíček 6 GB a neomezených dat na vybrané sociální sítě za jedinečnou cenu 200 korun. Noví uživatelé si mohou pořídit SIM kartu ze speciální edice. Za 200 Kč dostanou nejen zmíněnou nálož dat, ale i 100korunový kredit k tomu. Stačí si SIM kartu objednat v eShopu operátora od 1. do 31. prosince.

„Na konci července jsme výrazně vylepšili nabídku a zákazníci tak získali dvojnásobek dat za stejnou cenu. Speciálním Vánočním balíčkem chceme udělat radost hlavně těm, kteří nemohou být bez sociálních sítí. Od teď je mohou využívat zcela bez obav, že by jim data došla,“ říká David Milota, manažer zodpovědný za značku Kaktus, a upozorňuje: „Cena 200 Kč za 6 GB a neomezené surfování na sociálních sítích rozhodně také není k zahození.“

Vánoční balíček tak zahrnuje 6 GB plus neomezená data na sociální sítě: Facebook, Facebook messenger, Instagram, Twitter, Snapchat a WhatsApp. To vše za 200 Kč na 30 dnů. Aktivovat si jej mohou zákazníci až do 31. prosince 2020. Využívat jej ale mohou bez omezení i v následujících měsících, dokud si jej sami nezruší, nebo nebudou mít dostatečný kredit. Nevyčerpané jednotky Kaktus, který má více než 115 tisíc zákazníků, převádí do dalších měsíců bez omezení.

Ani noví zákazníci nepřijdou zkrátka. Na ty čeká v eShopu Kaktusu speciální edice SIM karty se stejnou porcí dat – 6 GB a neomezená data na vybrané sociální sítě. V ceně SIM karty (200 Kč) je nejen zapnutý Vánoční balíček na první měsíc, ale i 100korunový kredit. Užívat si surfování na sociálních sítí bez omezení pak mohou zákazníci podle libosti, dokud si Vánoční balíček sami nevypnou. SIM kartu bude možné objednat v eShopu od 1. do 31. prosince 2020.

Více informací na www.mujkaktus.cz.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).