VIRTUÁLNÍ OPERÁTOR KAKTUS: NOVÉ DATOVÉ BALÍČKY A DVAKRÁT TOLIK DAT NA SOCIÁLNÍ SÍTĚ ZDARMA

• Více dat za stejnou cenu
  • Dvojnásobný objem extra dat na sociální sítě, nově i na WhatsApp
  • Nové balíčky s objemem 6 a 12 GB

Praha, 28. července 2020 – Virtuální operátor Kaktus vylepšuje datovou nabídku. Zákazníci dostanou od 30. července více dat za stejnou cenu a hlavně o 100 % více dat na vybrané sociální sítě. Mezi ně nově patří i komunikace přes WhatsApp. Cena přitom zůstává stejná. Stávající nabídku datových balíčků nově rozšíří dva nové s objemem 6 a 12 GB. Nevyčerpané jednotky Kaktus, který má více než 110 tisíc zákazníků, převádí do dalších měsíců bez omezení.

Datové balíčky Kaktusu jsou unikátní. K zakoupenému objemu dostane zákazník extra data navíc na vybrané sociální sítě. Nově se bude vždy jednat o 100% navýšení. Například balíček s limitem 1 GB tak automaticky nabídne další 1 GB na Facebook, Facebook messenger, Instagram, Twitter, Snapchat a nově i WhatsApp. Dosud přitom porce na #KAKTUSítě byla jen 50 %.

Ceny jdou ale směrem dolů. Zatímco dříve získal zákazník za 200 Kč balíček 1,5+0,75 GB, nyní dostane celkem 4 GB (2+2). „Chyběla nám komplexnější nabídka včetně balíčku pro náruživé dataře, proto přicházíme také s dvěma novými balíčky. První nabídne celkem 6 GB, z toho 3 GB na vybrané sociální sítě. Druhý dokonce dvojnásobek – celkem 12 GB,“ upozorňuje David Milota, manažer zodpovědný za značku Kaktus, a dodává: „Více než 80 % našich zákazníků má smartphone a datové balíčky využívá více než polovina z nich. Zbývající část zákazníků, kteří používají internet v mobilu, platí podle objemu spotřebovaných dat.“

Objem datExtra data na sociální sítěCelkový objem datCena
500 MB 500 MB 1 GB 100 Kč
1 GB 1 GB 2 GB 150 Kč
2 GB 2 GB 4 GB 200 Kč
3 GB 3 GB 6 GB 250 Kč
4 GB 4 GB 8 GB 300 Kč
6 GB 6 GB 12 GB 400 Kč

T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test umlaut (dříve P3).