Vladimíra Chlandová novou ředitelkou právního oddělení T-Mobile a Slovak Telekom

Praha, 16. dubna 2019 - Ředitelkou právního oddělení T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom se 1. dubna stala Vladimíra Chlandová. Ve své nové pozici bude zodpovědná za komplexní právní agendu jak T-Mobile Czech Republic, tak Slovak Telekom.

Vladimíra Chlandová vystudovala Právnickou fakultu na Univerzitě Karlově v Praze a má dlouholeté zkušenosti z telekomunikačního segmentu a médií. Svou kariéru zahájila v tištěných médiích (vydavatelství Ringier) a následujících 17 let strávila v UPC Česká republika, kde byla jako členka představenstva zodpovědná za právní a regulační útvar, Public Affairs a později také za HR. V letech 2006 – 2016 byla předsedkyní představenstva České asociace elektronických komunikací (ČAEK). Chlandová zasedala také v panelu expertů Českého telekomunikačního úřadu a byla členkou představenstva sdružení Digimonitor. V T-Mobile působila již před dvěma lety na pozici manažera regulačních záležitostí. Poslední dva roky působila ve švédské společnosti Trelleborg, kde se podílela na integraci Českého gumárenského holdingu do tohoto koncernu.

Vladimíra je vdaná a má tři děti. Volný čas nejraději tráví s rodinou, věnuje se mj. horské turistice a sportovní střelbě. Dlouhodobě se angažuje ve sdruženích pomáhajících dětem s hemofilií.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031