T-MOBILE SE STAL OFICIÁLNÍM PARTNEREM ČESKÉHO OLYMPIJSKÉHO TÝMU

Partnerství s Českým olympijským týmem uzavřeno do roku 2016
T-Mobile doprovodí sportovce na hry v Soči a Rio de Janeiru
Olympijský tým bude vybaven technologiemi a službami operátora
Pro fanoušky připravena řada zajímavých aktivit

Praha, 6. května 2013 – T-Mobile se stal oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. Partnerství je uzavřeno do roku 2016, operátor tedy doprovodí české sportovce na OH v Soči a v Rio de Janeiru. Vedle dlouholeté podpory české fotbalové reprezentace jde o další významnou aktivitu společnosti T-Mobile na poli sportu.

„Olympiáda spojuje celý národ, fanouškům přináší nezapomenutelné zážitky a sportovce motivuje k co nejlepším výkonům. Stejně tak my prostřednictvím svých služeb spojujeme lidi a umožňujeme jim komunikovat, bavit se a sdílet své zážitky,“ vysvětlila rozhodnutí operátora podpořit právě olympijský tým Markéta Vychytilová, manažerka sponsoringu a akcí T-Mobile.

„Komunikace je v dnešním světě základ. T-Mobile to ví lépe než kdo jiný, je inovativní a udává v této oblasti trendy. Hledá stále nové výzvy, což má společné se sportovci. Těším se na vzájemnou spolupráci i společné projekty,“ řekl Jiří Kejval, předseda Českého olympijského výboru.

Partnerství se primárně týká dvou sportovních svátků: XXII. zimních olympijských her v ruském Soči (2014) a Her XXXI. olympiády v brazilském Rio de Janeiru (2016). T-Mobile v jeho rámci vybaví sportovce svými službami a pro fanoušky připraví celou řadu aktivit, které jim zpříjemní zážitky z olympiády.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).