MAGENTA 1 BUSINESS: VÝHODY BEZ ZÁVAZKU A LEVNĚJŠÍ ZAŘÍZENÍ

• Letní kampaň Magenta 1 Business míří na drobné podnikatele a malé firmy
  • Zákazníci sami určují, kolik výhod a v jaké výši získají
  • Výhody Magenta 1 Business usnadní firmám restart podnikání

Praha, 13. července 2020 - Již skoro rok přináší Magenta 1 Business svobodu firemním zákazníkům. Živnostníkům a menším firmám nabízí výhody bez jakéhokoliv závazku, včetně levnějšího zařízení. Magenta 1 Business umí reagovat na aktuální potřebu zákazníků nastavit si služby zcela podle sebe. T-Mobile připomene výhody Magenta 1 Business během léta kampaní s cílem usnadnit firmám restart a umožnit jim věnovat se naplno podnikání, bez starostí o telekomunikační služby.

Poslední měsíce ukázaly, že svoboda, flexibilita, jednoduchost a férovost jsou hodnoty, které firmy velmi oceňují. V kampani je ve spojení s konkrétními benefity podpoříme nejen v doprovodných textech a headlinech, ale i v kreativních vizuálech, které akcentují jak přirozené lokální prostředí našich firemních klientů, tak i jejich konkrétní zákaznickou zkušenost. Výhody nabídky Magenta 1 Business stojí na těchto principech a u zákazníků se od okamžiku spuštění osvědčily. Čtvrtletně se počet zákazníků, kteří výhody využívají, navyšuje přibližně o 40%. Nabídku Magenta 1 Business a její hodnoty podpoří operátor od dnešního dne do 30. srpna v on-line médiích a na sociálních sítích. Audio spot zazní také v obchodních centrech.

Poprvé T-Mobile představil nabídku Magenta 1 Business před deseti měsíci, v návaznosti na nové neomezené tarify. „Vydali jsme se novou cestou. Reagovali jsme na požadavky našich firemních zákazníků a vytvořili nové podmínky, které odpovídají jejich očekáváním. Magenta 1 Business nic neskrývá, má jednoduchá a jasná pravidla, která jsou pro všechny stejná“, vysvětluje Tomáš Hladký, manažer prodeje firemním zákazníkům, a dodává: „Naši zákazníci vědí nejlépe, jaké služby potřebují a v jakém rozsahu je využijí. U nás si mohou kdykoliv aktivovat a změnit nastavení služeb dle aktuální potřeby, aniž bychom je k něčemu zavazovali. Platí jen za služby, které si sami vyberou pro své podnikání“.

S Magenta 1 Business uvedl T-Mobile také ojedinělý způsob, jak získat jedno i více zařízení za zvýhodněných podmínek, bez nutnosti uzavřít smlouvu na dobu určitou. 10% z měsíční fakturované částky dostává zákazník každý měsíc jako příspěvek na zařízení. Stejně, jako sleva z fakturované částky, také příspěvek na zařízení reaguje spravedlivě bez jakýchkoli finančních závazků na výši zákazníkovy faktury. Příspěvek se navíc vztahuje i na zařízení, která si zákazník pořídil na splátky ještě před aktivací Magenta 1 Business. Operátor dosud sdružil pod Magenta 1 Business čtyři výhody. Slevu podle spotřeby až do výše 30 % z měsíční fakturované částky, dodatečnou úsporu v podobě slevy na splátky zařízení ve výši 10% z faktury za spotřebované služby, volání v rámci firmy zdarma a k Pevnému internetu nebo Televizi dalších 20 GB sdílených mobilních dat navíc. Více informací o jednotlivých výhodách a podmínkách aktivace Magenta 1 Business najdete v ZDE a na webových stránkách https://www.t-mobile.cz/podnikatele-firmy/magenta-business.

T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test umlaut (dříve P3).